Личности

Путин – все по-популярен и харесван! Италиански фермер го изрисува на нивата си – ВИДЕО! В Русия 2/3 пак го искат за президент!

Путин – все по-популярен и харесван! Италиански фермер го изрисува на нивата си – ВИДЕО! В Русия 2/3 пак го искат за президент!

 

 

Италиански фермер нарисува портрет на руския президент Владимир Путин на обработвана от него нива с помощта на трактор и рало, предаде „РИА Новости“.

Поводът за решението на Дарио Гамбарин е предстоящата среща на Г-20, в която участие ще вземе и руския президент.

„Ние всички се надяваме, че на срещата на 20-те най-развити в икономическо отношение държави в германския град Хамбург лидерите ще приемат ключови и важни решения. Основните проблеми на днешния свят са имиграцията, конфликтите в Сирия и Украйна, както и обвиненията за руска намеса в изборите за американски президент на 8 ноември 2016 г.“, изказа се компетентно италианският фермер от северната област Венето.

В същото време две трети от руснаците (66%) искат да видят Владимир Путин на президентския пост на Русия след изборите през 2018г., свидетелстват данните от социологическото проучване на „Левада-център“, отбеляза „Известия„.

Бъдещият президент на Руската федерация, който и да бъде той, трябва да води по-твърд курс по отношение на вътрешната политика, твърди една трета от руснаците, а едва 12% – противно на тях – смятат, че е необходима либерализация в страната, предаде „Ведомости„.От друга страна две трети от анкетираните искат и след 2018г. Владимир Путин да заема лидерското място в страната, докато 18% от руските граждани предпочитат ново лице на поста.

При това над половината руснаци (56%) считат, че по отношение на външната политика бъдещият президент трябва да се придържа към сегашната линия. 19% от запитаните настояват за ожесточаване на политиката срещу Запада

Кросс, Руски дневник

More in Личности

Тъкър-Карлсън

Тъкър Карлсън от Москва: Тук всичко е много добре

февруари 5, 2024
1010x570

Путин ще се кандидатира за нов мандат като президент на Русия

декември 8, 2023
1010x570 (1)

Путин е номиниран за личност на годината от американското сп. „Тайм“

декември 5, 2023
big_Donald_Trump

Тръмп: Може да избягам при Путин в Русия, да си живеем в дворец със златен купол

август 22, 2023
c6f392104cabd7385808cd4c1b4c2f8d

Саркози разтърси света с коментар за Крим, Путин и войната, в Киев и Париж кипнаха!

август 17, 2023
берлускони-

Почина Силвио Берлускони (СНИМКИ)

юни 12, 2023