СВЯТ

Невероятната реакция на моряк, който се завърна от далечно плаване и видя жена си бременна (ВИДЕО)

Невероятната реакция на моряк, който се завърна от далечно плаване и видя жена си бременна (ВИДЕО)

1503925896-cd3
На 23 юни военният моряк Крис Доърти се върнал от шестмесечно плаване. В пристанището на Сан Диего го посрещна жена му Наташа и трите им деца – 10-годишният им син и двете им дъщери – на четири и година и половина. Срещата бе радостна, таткото подред прегръщаше и целуваше своите деца.
Когато Крис обаче тръгнал към Наташа, за да я нацелува и нея, жената махната поздравителния плакат, с която през цялото време си прикривала корема. И изведнъж пред очите на моряка се появила истинска изненада – той разбрал, че съвсем скоро ще стане татко за четвърти път. Внушителните размери на корема на бременната в седмия месец Наташа не оставали никакво съмнение относно това.
Реакцията на Крис на тази невероятна новина оправдала всичките мъки, които Наташа трябвало да понесе, пазейки тайната половин година. След няколкосекундна пауза Крис, очевидно в шок, я опипал по корема и попитал: „Наистина ли?“ След това, под радостните погледи на посрещачите, Крис, смеейки се, няколко пъти нежно прегръща и целува жена си.
Впоследствие Наташа разказва в интервю за Ен Би Си, че тя е разбрала, че е бременна, малко след като Крис отплавал. Тогава тя решила да му направи изненада. Да се запази тайна било много трудно. Тя се бояла, че някой ще я издаде, на първо място 4-годишната им дъщеря.

Освен това, когато тя се снимала, се налагало да крие все по-големия корем, за да не заподозре нищо Крис. Видеото от посрещането на Крис, качено във Фейсбук, вече е гледано десетки хиляди пъти. Двойката вече знае, че чака трето момиченце. То трябва да се появи на бял свят в края на август. ВИДЕОТО МОЖЕ ДА ПРОСЛЕДИТЕ ПРЕЗ ТОЗИ ЛИНК:

https://www.blitz.bg/lyubopitno/neveroyatnata-reaktsiyata-na-moryak-koyto-se-zavrna-ot-dalechno-plavane-i-vidya-zhena-si-bremenna-video_news539608.html

СВЯТ

More in СВЯТ

байдъъън

Der Spiegel разтърси света с огромна бомба за Байдън!

май 6, 2024
ezgif-6-3038cd6737

Арестуван украински депутат: Кабинетът на Зеленски е в паника

май 5, 2024
Image_17583285_40_0

Русия обяви Зеленски и Петро Порошенко за международно издирване

май 4, 2024
image_870x_64eb0eca723ca

Киев опита нова атака към Крим, руснаците унищожиха четири американски ракети ATACMS

май 4, 2024
1010x570

ООН за разрушенията в Газа: „Не сме виждали нищо подобно от Втората световна война“

май 3, 2024
Image_17795299_40_0

Озверели нашенски роми се млатят с тояги и дъски в Италия, местните плачат и не смеят да излязат навън / ВИДЕО

май 3, 2024