ИНЦИДЕНТИ

Гръмнали Наско пред очите на дъщеря му, първите думи на почерненото момиче са шокиращи!

Гръмнали Наско пред очите на дъщеря му, първите думи на почерненото момиче са шокиращи!

 

dd

Хората във Виноградец са в шок.

Никой не разбира как може да бъде донесено оръжие на празненство.

Шестгодишното дете няма да носи отговорност за нелепия инцидент, предава Нова телевизия.

Лазар Влайков е намушкал с нож свой съгражданин след пътен инцидент. Според някои хора в селото той е добър човек, според други – конфликтна личност. „Бях срещу тях. Лазар Влайков извади пистолета си. Стреля седнал, дори не стана.

Раздаваше оръжието си на всички на масата. Жена му и детето му събираха гилзите. Лазар в един момент както гърмеше застреля един мъж. Отиде, провери има ли пулс и веднага се обади по телефона. Оказа се, че не е било на 112. Мислим, че се е обадил на прокурора, който му е приятел.

Този човек наръга 4 пъти човек с нож, тогава пак го изкара невинен. Щеше да заколи мой братовчед с бутилка, пак го изкараха невинен.

Той се измъква винаги. 6-годишното дете беше отзад в градинката. Лазар Влайков си стреля с пистолета от мястото. Аз бях тук, знам, че детето беше отзад, а пистолета беше тук, в ръцете му.

Преди полицията да дойде ни казва „Баща ти даде пистолета на детето. Баща ми има пушка у нас, никога не ни е давал даже да ги докоснем. Никога няма да даде оръжие на дете. Не мисля, че Лазар е искал да го убие, но се е случило“, каза Деница, дъщеря на убития Наско Тонкев. „Не! Детето не е убило съпруга ми. Това е скалъпена версия след инцидента, понеже Лазар прекалено много пъти се е сблъсквал с правосъдната система. Веднага е намерил вратичката, с която да се защити“, заяви жената на починалия.

Дъщерята на загиналия каза, че е имало много шушукания и разбирания между семейството на Лазар. Дори сподели, че съпругата на Влайков си позволила да си тръгне от местопрестъплението, да се прибере и след това отново да се върне. „Какво е правила вкъщи, защо се е прибирала, при положение, че мъжа й тук застреля човек?“, запита тя.

Междувременно стана известно, че Лазар Влайков е освободен от ареста. Към момента срещу него не е повдигнато обвинение, съобщи за БНР наблюдаващият прокурор Димитрия Ганчева. Влайков беше задържан за 24 часа вчера като притежател на бойния пистолет, с който 6- годишно момче простреля 47 годишния Наско Тонкев по време на празненство в заведението му във Виноградец.
Засега официалната версия, по която работи прокуратурата е, че смъртоносният изстрел е произведен от детето неволно, след като оръжието е попаднало в ръцете му случайно.
Според сина на Наско Тонкев обаче, убийството е извършено от Лазар Влайков, без умисъл: „Аз казвам, че Лазар Влайков е прострелял моя баща, а не детето. Детето е удобно – това искам да се чуе. Не знам каква им е сделката между тях. Всичко ще си излезе наяве. Не може този човек, който има няколко дела -не знам колко са, да му се дава разрешително за боен пистолет“.
https://www.blitz.bg/obshtestvo/prokuraturata-v-pazardzhik-s-goreshchi-novini-okolo-shokirashchoto-ubiystvoto-vv-vinogradets_news540762.html

Източник: BulNews.bg

ИНЦИДЕНТИ

More in ИНЦИДЕНТИ

Image_17635178_40_0

Ще побеснеете: Смразяваща подробност от стрелбата по 18-месечното дете във Враца, ето какво са казали родителите

април 13, 2024
zaloviha-balgari-iztochili-milioni-292

Заловиха банда българи, източили милиони от обезщетения във Великобритания

април 10, 2024
afera

Изтекоха скандални снимки на Коцев и Рашков с контрабандните пачки и „куче касичка“

април 8, 2024
кола върху

Шофьорка обърка педалите на газта и спирачките в Пловдив, „приземи“ колата си върху друг автомобил

април 8, 2024
tova-li-e-balgariia-prebiha-817

Пребиха афганистанец, който от 20 г. живее в София и жена му – българка, посред бял ден пред блока им

март 29, 2024
ukrainets-e-saboril-mosta-sasht-kadeto-951

Украинец е съборил моста в САЩ, където загинаха шестима, щетите са за 100 млрд. долара / СНИМКА

март 27, 2024