ИНЦИДЕНТИ

УЖАСЪТ СЕ ПОВТАРЯ! Мъж уби жена си в Пазарджишко, намушкана е неколкократно в сърцето!

УЖАСЪТ СЕ ПОВТАРЯ! Мъж уби жена си в Пазарджишко, намушкана е неколкократно в сърцето!

ПОЛИЦИЯ1490288465-66836pagespeedcego5ungxaff

 

41-годишна жена е убита в Пещера. Това съобщи говорителят на ОДМВР – Пазарджик Мирослав Стоянов. Той обясни, че снощи, малко след 19.30 часа, в РУ – Пещера е получен сигнал от граждани, че на кръстовище в родопския град лежи жена в безпомощно състояние.

„Към мястото незабавно са насочени служители от полицейското управление и екип на „Спешна помощ”. Органите на реда и медиците установили, че жената е с наранявания с остър предмет в областта на тялото. Въпреки усилията на лекарите, тя е починала. Криминалисти от РУ – Пещера и ОДМВР – Пазарджик разследват тежкото престъпление. За работа по случая незабавно бил сформиран екип от криминалисти, разследващ полицай, експерти, полицейски и младши-полицейски инспектори.

Установена е самоличността на починалата – жена на 41 години от Пазарджик. Уведомена е Окръжната прокуратура в Пазарджик. В хода на разследването е изяснено, че по всяка вероятност семеен скандал между жертвата и съпруга ѝ е в основата на спречкването и последвалото намушкване. Нападателят е успял да избяга с автомобил. Установени са свидетели на престъплението, извършен е оглед на местопроизшествието, екипи на РУ – Пещера, ОДМВР – Пазарджик, както и останалите полицейски управления в региона са блокирали основните пътни артерии“, коментира Стоянов.

Той добави, че действията по локализиране и задържане на извършителя на тежкото престъпление продължават, образувано е дознание.

Мъжът, издирван за убийството на съпругата си Катя в Пещера, е на 44-годишна възраст. Той е вдигнал снощи на крак Районното управление и всички полицаи от Пещера, Паразрджик, Септември, Велинград и Панагюрище Постъпите към всички тези места са били блокирани от ченгета, но, въпреки че е бил издирван, убиецът не е намерен.
41-годишната Катя дълги години е била семейна с екзекутора си. Семейството има две деца. Двамата са се скарали по неизвестни засега причини. Жената е напуснала дома си и е отишла при роднини в Пещера. Там снощи със семейния автомобил я е посрещнал съпруга й. Възникнал е семеен скандал. Мъжът е извадил нож и я наръгал няколко пъти в тялото жена си. По информация на БЛИЦ фаталните удари са били в сърцето. Тялото е откарано в съдебна медицина Пазарджик за аутопсия. Чакат се експертизите за да стане ясно точно по какъв начин е била ликвидирана жената. Убиецът продължава да се издирва.
: https://www.blitz.bg/obshtestvo/prvo-v-blits-ubitata-katya-ima-dve-detsa-ot-kilra-si-namushkana-e-nekolkokratno-v-srtseto_news540752.html

 

Канал 3, Блиц

 

http://kanal3.bg/news/bulgaria/crime/60057-UDzASAT-SE-POVTARYa%2521-Madz-ubi-dzena-si-v-Pazarddzishko

ИНЦИДЕНТИ

More in ИНЦИДЕНТИ

Image_17795299_40_0

Озверели нашенски роми се млатят с тояги и дъски в Италия, местните плачат и не смеят да излязат навън / ВИДЕО

май 3, 2024
Image_17635178_40_0

Ще побеснеете: Смразяваща подробност от стрелбата по 18-месечното дете във Враца, ето какво са казали родителите

април 13, 2024
zaloviha-balgari-iztochili-milioni-292

Заловиха банда българи, източили милиони от обезщетения във Великобритания

април 10, 2024
afera

Изтекоха скандални снимки на Коцев и Рашков с контрабандните пачки и „куче касичка“

април 8, 2024
кола върху

Шофьорка обърка педалите на газта и спирачките в Пловдив, „приземи“ колата си върху друг автомобил

април 8, 2024
tova-li-e-balgariia-prebiha-817

Пребиха афганистанец, който от 20 г. живее в София и жена му – българка, посред бял ден пред блока им

март 29, 2024