Коментари

Масова сеч във фейсбук на неудобни хора с критично мислене към властта и чуждите й началници! Трябва ни нова солидарност!

Масова сеч във фейсбук на неудобни хора с критично мислене към властта и чуждите й началници! Трябва ни нова солидарност!

3728947_original

От известно време насам социалната мрежа Фейсбук играе едновременно ролята на зловещ цензор, матросовски защитник на статуквото и политическия неолиберален естаблишмент и на „морален коректив“ на Истината от първа и последна инстанция в лицето на САЩ, ЕС, НАТО и техния обслужващ антураж. 

В съзвучие  с двуличната си и лицемерна политика за „свобода“ и „равнопоставеност“, „социалната“ мрежа блокира за дни и седмици всеки, позволил си да критикува властта у нас или двата основни борда на нейните началници в лицето на посолството от ул. „Козяк“ и Брюкселския „елит“.

Примерите са многобройни и не се нуждаят от допълнителна статистика – можете да ги намерите по стените на засегнатите. А те стават все повече и повече с всеки изминал ден.

Може би пак удобното извинение за тази стерилизирща офанзива срещу демокрацията и свободата на мнения са Путин и „агресивната Русия“, както и опазването на „стабилността“ в държавата ни, която е оставена на автопилот.

Това очевидно е последният начин, по който Новата диктатура се опитва да се задържи и оцелее. Наше задължение е обаче да отговорим с нова солидарност! Или поне да се опитаме!

А тя , доколкото виждам,  може да се осъществи единствено с подкрепа при споделяне на съответните постове и информации от симпатизанти и неасегнати от „моралната гилотина“ хора, така че да стигнат до още повече хора!

Те искат да ни запушат устата, да заглушат истината, използват всевъзможни техники, защото в тях е цялата мощ на държавната репресивна машина, но докато фейсбук пространството е все още свободно за обмен на мнения и информации, можем да им се противопоставим!

Длъжни сме! Ако искаме да оцелеем! Ножът опря до кокала!

Валентин Георгиев

Коментари

More in Коментари

phpgoo0bk_800x_

АНУШКА ВЕЧЕ Е РАЗЛЯЛА ОЛИОТО

април 26, 2024
big_big_fd97e460-dfc9-4ed6-9eb8-3d4d9019a6b1

Иво Сиромахов: Ако имате познат лекар, взимайте фалшив болничен, балъците нека си работят, хахаха

април 20, 2024
960x540

България е на прага на конституционна криза. Вината за това е изцяло на правната нула Христо Иванов

април 18, 2024
hristo-grozev-768x403

Сириец разкости Христо Грозев: Човек с психични отклонения, който от малък си играе на тайни агенти, търчи и клюкари съучениците си на класната и ги обвинява в агентури

април 12, 2024
chukov

Боян Чуков: Скоро безусловната капитулация на Киев ще бъде най-обсъжданата международна тема

април 12, 2024
bb48fb65db3b4836aef941041d75e75b

Карбовски: Киро иска да бъде избран, за да може той лично да даде властта на ГЕРБ

април 5, 2024