Личности

US журналист със скандални твърдения за пола на Мишел Обама – представя доказателства, че тя е трансджендър (ВИДЕО)

US журналист със скандални твърдения за пола на Мишел Обама – представя доказателства, че тя е трансджендър (ВИДЕО)

1504290510-z
В ефира на телевизионната програма „Info Wars“ журналистът Алекс Джонс разбуни духовете, разказвайки за събрани от него снимки, видео и коментари, които говорят за това, че Мишел Обама е трансджендър, пише „Дейли мейл“. Репортерът бе доста заинтересован от тази тема, макар в течение на програмата той многократно да подчерта, че не е автор на идеята, а само е съставил репортаж от налични материали с открит достъп.
Джонс явно се опита да си измие ръцете, отбелязвайки, че се придържа към либералните възгледи и няма нищо против секс малцинствата. Телевизионният водещ отбеляза, че от момента на възкачването на звездата на Барак Обама в качеството му на президент на САЩ на политическия небосклон, интернет потребителите постоянно публикуват снимки и видео, които, според тях, доказват, че с фигурата на Мишел се случва нещо странно.
В предаването бяха показани видеа и снимки, на които любопитните съзряха под дрехите на госпожа Обама странна гърбица между краката. Мнозина отбелязват че Мишел Обама има големи, „мъжки“ ръце. Обръща се внимание и на чертите на лицето.
В предаването също стана дума за две видеа, в които Барак Обама, говорейки със съпругата си, я нарича Майкъл. Репортерът Алекс Джонс също е поровил в тъмното минало на Барак Обама и е изяснил, че в детството си неговата бавачка е била трансджендър от Индонезия.
В предаването се включва и известната телевизионна водеща Ривърс Джоунс, която казва в обектива на камерата: „Мишел Обама е трансджендър. Всички знаят това“.
Дискутира се и въпроса, защо в този случай Барак и Мишел имат деца – дъщерите Саша и Малия.
Алекс Джонс вече е разкритикуван за репортажа си от Челси Клинтън, дъщефрята на бившiя президент Бил Клинтън и бившия държавен секретар Хилари Клинтън. ВИДЕОТО ТУК:
и тук:

Личности

More in Личности

Тъкър-Карлсън

Тъкър Карлсън от Москва: Тук всичко е много добре

февруари 5, 2024
1010x570

Путин ще се кандидатира за нов мандат като президент на Русия

декември 8, 2023
1010x570 (1)

Путин е номиниран за личност на годината от американското сп. „Тайм“

декември 5, 2023
big_Donald_Trump

Тръмп: Може да избягам при Путин в Русия, да си живеем в дворец със златен купол

август 22, 2023
c6f392104cabd7385808cd4c1b4c2f8d

Саркози разтърси света с коментар за Крим, Путин и войната, в Киев и Париж кипнаха!

август 17, 2023
берлускони-

Почина Силвио Берлускони (СНИМКИ)

юни 12, 2023