СВЯТ

Сензация! Юлия Скрипал в телефонен разговор: „Всички са добре, всички се оправят, всички са живи“!

Сензация! Юлия Скрипал в телефонен разговор: „Всички са добре, всички се оправят, всички са живи“!

 

сън1522609167-nintchdbpict000395721757

 

 

 

 

Програмата „60 минути“ на тв канала „Россия 1“ публикува запис на телефонен разговор на Юлия Скрипал с братовчедката ѝ Виктория, съобщава РИА Новости. По време на разговора дъщерята на отровения Сергей Скрипал казва: „Всичко е добре, всичко е разрешимо, всички се оправят, всички са живи“.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Отговаряйки на въпрос за състоянието на баща си, Юлия разказва, че при него всичко е нормално и той в момента спи. Девойката също така отбелязва, че „всички са в нормално здраве, на никого не се е случило нищо непоправимо“ и добавя, че скоро ще бъде изписана от болницата.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Юлия Скрипал е казала пред роднините си, че „всичко е наред, всичко е под контрол и всички се подобряват“, съобщава и „Ройтерс“. На въпроса за състоянието на баща й, тя коментира, че „всичко е наред, почива и спи“.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Виктория Скрипал, която е дъщеря на покойния брат на Сергей допълва, че планира да пристигне в Лондон през следващите дни, за да се опита да върне Юлия обратно в Русия.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В сряда вечерта Виктория Скрипал съобщава, че е кандидатствала за британска виза и е координирала пътуването си с руското посолство в Лондон. Тя коментира, че очаква Александър Яковенко, руският посланик, да се срещне с нея и е помогнал да кандидатства за паспорт.

 

 

 

 

 

 
Водещите на програмата обясняват, че Виктория Скрипал лично е предала записа на телефонния разговор, който се е провел снощи. При това те предупредиха, че не могат да потвърдят неговата автентичност.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Бившият двоен агент Сергей Скрипал и дъщеря му Юлия бяха открити в безсъзнание на 4 март в английския град Солсбъри. Британските власти твърдят, че двамата са били отровени с произведена в Русия бойна отрова „Новичок“ и обвиниха Москва за атаката. Русия категорично отрича участие.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Заради случая избухна истинска дипломатическа война между Лондон и Москва. САЩ, Великобритания и редица други страни изгониха общо над 150 руски дипломати. Москва отвърна с реципрочни мерки.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Миналата седмица от болницата в Солсбъри съобщиха, че състоянието на Юлия Скрипал се подобрява, тя може вече да говори, да се храни и да приема течности. Според официалните съобщения бащата Сергей Скрипал все още е в реанимация в „критично, но стабилно състояние“.

 

 

 

 

Епицентър, Нюз БГ

СВЯТ

More in СВЯТ

Image_17583285_40_0

Русия обяви Зеленски и Петро Порошенко за международно издирване

май 4, 2024
image_870x_64eb0eca723ca

Киев опита нова атака към Крим, руснаците унищожиха четири американски ракети ATACMS

май 4, 2024
1010x570

ООН за разрушенията в Газа: „Не сме виждали нищо подобно от Втората световна война“

май 3, 2024
Image_17795299_40_0

Озверели нашенски роми се млатят с тояги и дъски в Италия, местните плачат и не смеят да излязат навън / ВИДЕО

май 3, 2024
ukrainski-general-maior-mozhe-da-se-146

Украински генерал-майор: Май ще се наложи да се преговаря с Русия в някакъв момент

май 3, 2024
cf67c3d4c86ffdb6cdc9074ee377d956

Експерт: Военните игрички на Запада в Украйна ще приключат с ядрен отговор на Русия

май 2, 2024