Коментари

В качеството си на какъв Борисов ще е на трибуните в Киев? За всички е ясно, че отива там не за протоколни срещи, а заради мача!

В качеството си на какъв Борисов ще е на трибуните в Киев? За всички е ясно, че отива там не за протоколни срещи, а заради мача!

 

 

00560673

 

 

 

 

Според програмата на премиера днес той ще посети Хърватска и след това ще отиде в Украйна, онова което не ни казват правителствените медии е че Бойко Борисов ще е на трибуните на стадиона в Киев, за да гледа мача финал в шампионската лига тази вечер, много хора обаче си задават въпроса – Като какъв ще е там Борисов?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Като обикновен фен на Реал Мадрид или като премиер на България, същата онази България, която не каза и дума по въпроса с проблемите на българите в Украйна, същата онази България, на която три години и трябваше време да умува как да пусне директен самолетен полет до Украйна, въпреки желанието на украинците и мотането на нашите институции.

 

 

 

 

 

 

 


Бойко Борисов може и да гледа мача финал на живо в Украйна, но трябва да е наясно, че това е може би финалният му месец в политиката на България, защото гафовете, които сътворява всеки ден са просто необясними с думи и напрежението вече започва да ескалира, вчера поредната глупост на премиера едва ли не беше водеща новина за всички медии на властта, само да ви попитаме господа журналисти:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

– Толкова ли беше важно, вчера да ни обяснявате че когато Бойко Борисов е поканил папата в България той си го е записал на листче и после си го прибрал в джоба, интересно ни е в кой джоб точно, защото надали облеклото на папата предполага да има джобове, но вие откъде да ги знаете тези неща?! Така де все пак папата няма джобове в облеклото си, но на Бойко Борисов джобовете са дълбоки и вие удобно му се умилквате бъркайки в тях галейки го под шлифера.

 

 

 

 

 


И не на последно място поканата да дойде в България папата, какво точно има общо с европредседателството на Румъния и как точно папата ще обедини Западните Балкани и защо слушаме вече половин година от вас, колко голям успех е това в политиката на България същата онази България, която няма пари за учители, доктори, болни деца, пенсионери, училища, детски градини, майки в нужда…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Но има пари премиерът и да се разхожда с държавният самолет до Киев за сметка на данъкоплатеца, за да гледа футболен мач Финал на шампионската лига.


И пак питаме в качеството си на какъв точно Бойко Борисов днес ще е на трибуните в Киев?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Защото сме на 100% сигурни, че никой от вас няма да го попита, а колкото до някакви протоколни срещи в Киев на които щяло да се говори за политика и за Западни Балкани ще ви помолим да не ни занимавате с глупости, защото и децата знаят, че Бойко Борисов отива там само и единствено заради футболната среща.

 

 

 

 

https://xaknewzz.blogspot.bg/2018/05/blog-post_881.html

 

Коментари

More in Коментари

phpgoo0bk_800x_

АНУШКА ВЕЧЕ Е РАЗЛЯЛА ОЛИОТО

април 26, 2024
big_big_fd97e460-dfc9-4ed6-9eb8-3d4d9019a6b1

Иво Сиромахов: Ако имате познат лекар, взимайте фалшив болничен, балъците нека си работят, хахаха

април 20, 2024
960x540

България е на прага на конституционна криза. Вината за това е изцяло на правната нула Христо Иванов

април 18, 2024
hristo-grozev-768x403

Сириец разкости Христо Грозев: Човек с психични отклонения, който от малък си играе на тайни агенти, търчи и клюкари съучениците си на класната и ги обвинява в агентури

април 12, 2024
chukov

Боян Чуков: Скоро безусловната капитулация на Киев ще бъде най-обсъжданата международна тема

април 12, 2024
bb48fb65db3b4836aef941041d75e75b

Карбовски: Киро иска да бъде избран, за да може той лично да даде властта на ГЕРБ

април 5, 2024