ЗАБАВНО

35-годишна нашенка изтърси: Българските мъже не стават и за чеп за зеле!

35-годишна нашенка изтърси: Българските мъже не стават и за чеп за зеле!

 

7567567668879879986234567

 

 

Авторката на тази крайна позиция е 35-годишната хасковлийка Рая, която е решила да бъде само с евреи. Тя не иска българи в леглото си, защото според нея те не стават за нищо,пише сайтът vesti.bg „Аз съм обиден от това, вие само гледайте! И още по-обидно – след като не спи отдавна с българи, Рая е решила да спи само и единствено с евреи. Направо скандално!“, възмущава се водещият.

 

 

Всъщност Рая не превъзнася креватните умения на чужденците, а ги цени като партньори, „дори само за компания“. Според нея те имат по-богата обща култура, говорят на повече теми, могат да й дадат това, което иска…

 

 

Българските мъже не са конкурентоспособни на световния пазар на мъжете, е присъдата на Рая, която вече е основала група във „Фейсбук“, красноречиво озаглавена „Не искам български мъж!“. Защо българката вече напълно се е разочаровала от сънародниците си?

 

 

„Изгубиха ми голяма част от времето със себе си! Единият е женен, но няма проблем да излиза с теб. На друг единствената му идея е да излиза с някаква по-представителна мадама, която без никакъв проблем ще замени с друга. Те се държат с жените си все едно са последните мъже на света, а това не е точно така“, обяснява тя.

 

 

Според Рая българските мъже съвсем целенасочено сами избират да са „смотаняци“, а жените у нас се примиряват с това отношение – с изневерите, с това да бъдат подценявани или да бъдат зарязвани от мъжа и след деветгодишна връзка дори. Мечтата на Рая е Израел. За нея Израел е женският Тайланд, защото там жената има голям избор сред „многото и привлекателни мъже“.

 

 

 

Ако мъжете развиват секстуризъм, жените развиват туризъм за женене, оправдава се младата жена, на която последните няколко гаджета са до един евреи, с които се запознала по интернет.

 

Тя е решена да се омъжи за евреин. Не я спират дори предупрежденията от сестри на нейни гаджета, които й обясняват, че тя е „гои“ (нееврейка) и че това е донякъде обидна дума, която означава, че няма шанс като християнка да се задоми с евреин. Рая обаче продължава да упорства. В момента тя е в Тел Авив и е щастлива. Иска да живее на топло и мъжът й да се отнася с нея както трябва. Дори е научила иврит.

 

 

 

„Рая е момиче с големи гърди. Тези гърди са реколта 1982 г. и тя вече ревниво ги пази само за евреи“. Каква е причината това да се случи на Рая и респективно защо евреите са извадили тоя късмет. Стигнахме до извода, че причината е в годината на раждането. Реално Рая е получила първите си спомени и е станала жена през 90-те години, в най-яростните мутренски времена.

 

 
После е имала шанса да види как живеят другите жени в други страни и как техните мъже са различни. Разликата не е в полза на българските мъже. Може да сме велики любовници, обаче сме смотаняци. Това се опитва да ви каже хасковлийката“.

 

 

източник: faktualno.com

ЗАБАВНО

More in ЗАБАВНО

171161419827241

Наистина ли се помисли за Кралица?… Илияна Раева втрещи с външния си вид

март 28, 2024
хиалурон

Български шампион по щанги си наду устните с хиалурон: Обществото не ми плаща сметките / СНИМКА

февруари 8, 2024
846fd772869de1b03dfb3b798822bb61

Калина Андролова се гаври с Ваня Григорова и Цветанка Ризова

януари 30, 2024
big_Screen76

Динко се обиди и обяви края с прощално включване

януари 29, 2024
путин-байдън

Руски шегаджии сглобиха видео с Путин и Байдън

декември 7, 2023
уики-1

Скъсаха се да редактират Кирил Петков в Уикипедия: „Канадски политик“ с „трайни мозъчни увреждания“

ноември 16, 2023