ОБЩЕСТВО

Съвременен Бай Ганьо нагази с джипа в морето край Приморско, Ангелкова реагира мигновено… ВИДЕО

Съвременен Бай Ганьо нагази с джипа в морето край Приморско, Ангелкова реагира мигновено… ВИДЕО

b-24223-i-TKXoCjKOeUHp6kGNtDaB

 

 

Джип от т. нар. тежка категория рязко разчупи атмосферата на любимия плаж на Тодор Живков в миналото. Този до бившата резиденция Перла край Приморско.

 

 

 

 

Смелчагата изглежда си е повярвал, че возилото може всичко и изобщо не е предполагал, че морето ще го дръпне навътре. Друг е въпроса какво прави тази машина сред плажуващите на ивицата. Според запознати е закарал плавателен съд посредством колесар.

 

 

След приключването на същинската работа е последвало буксуване при маневра и водата аха да погълне МПС. Защо обаче всичко това не се е случило в мъртвите часове от денонощието и защо не е подложен подходящ подстъп, не е ясно.

 

 

Не е трудно да се предположи, че водачът му е от обкръжението на концесионера. Този пък плаж нашумя съвсем наскоро със скъпите си услуги за гостите си.

 

„Мила, родна картинка 🙂 Поредният комплексиран батка иска да плува с джипа, ама морето не е до колене!“ Под това описание днес журналистът Иво Никодимов публикува снимка, а по-късно – и видео, от които се вижда как автомобил необезпокоявано е минал през плажа Перла в Приморско, посред всички летовници, и е затънал в пясъка там, където се плискат вълните на морето

 

 

„Това с колата бе чиста доза байганьовщина и избиване на комплекси. Можеха поне да го спестят пред чужденците“ лаконични са свидетели от Бургас на случката. Снимката се върти упорито във виртуалното пространство, а може би това е била целта на някои- да ударят по лятната репутация на тази точка от татковината.

 

 

 

Часове след видеото, което за кратко доби широка популярност, туристическото министерство се сезира, а пресцентърът му обяви, че по заповед на министър Николина Ангелкова концесионерът ще бъде глобен, ако бъдат установени и други нарушения, договорът ще бъде прекратен.

 

 

 

Министерството на туризма работи в сътрудничество с всички оторизирани институции и контролни органи и призовава своевременно да бъде информирано при всякакви съмнения за извършване на неправомерни действия на територията на морските плажове, се казва още в съобщението.

 

 

 

Оттам публикуват и телефон и имейл, на които могат да се подават сигнали: 02/ 90 46 833, control@tourism.government.bg.

 

 

Източник: uniconbg

ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

8ab28cea1_pacov

Йото Пацов: Днешната журналистика и медии са по-несвободни от тези преди 1989 година

април 26, 2024
phpgoo0bk_800x_

АНУШКА ВЕЧЕ Е РАЗЛЯЛА ОЛИОТО

април 26, 2024
ezgif-3-57df8d198e

Драмата се заплита. Киро убеден, че Пеевски няма да го нарича пудел и булка, ако е без бодигардовете си

април 26, 2024
Image_17742841_40_0

Здравният министър и Кунчев с извънредни решения заради коклюша, огласиха какви стъпки се предприемат

април 26, 2024
171411626263820

Борисов отговори на Лена Бориславова: Ние там, където плюем, не лижем след това

април 26, 2024
7bfd09d69f4f419a8bf9eee06bd000ed

Топим се с десет души на час, а до няколко години близо 30% от населението ще се пенсионира

април 26, 2024