Политика

Дългия влиза в политиката – честито на Атака, ВМРО, НФСБ! Рязко загубиха електората си

Дългия влиза в политиката – честито на Атака, ВМРО, НФСБ! Рязко загубиха електората си

826867

 

 

 

Заявката на Слави Трифонов за участие в политиката, направена в последното издание на Шоуто на Слави по bTV , измести по рейтинг темата на седмицата – хакерската атака срещу НАП.

 

 

Новият политически проект ще носи името „Няма такава държава“, като едноименната му песен и неговата цел ще бъде „превръщането в закон на всички решения на референдума, който Трифонов и екипа му инициираха през 2016 г. „Аз и моите колеги бяхме инициатори на референдум, на който гласуваха 3 млн. и половина българи, а политическата класа се подигра с нас. Тя се направи, че този референдум не е съществувал“, каза Трифонов. Той заяви, че волята на гласувалите е пренебрегната , а той още по време на протестите е заявил, че „ако политическата класа не иска да ни гледа отвън, ще ни гледа отвътре.“

 

 

 

 
Скокът на Дългия от шоуто към телевизията далеч не е изненада за обществото ни. Той отдавна демонстрира амбиция да излезе на политическата сцена, подкрепяйки формации като „Гергьовден”, експерименти по време на избори, организирайки референдум. След скандала с цензурирането на едно от предаванията му , беше въпрос на време той да направи дългоочакваната крачка.

Разбира се, заявката му бе посрещната със смесени чувства, а коментарите по темата са в двата края на обществения спектър. „Месия” или „самозабравил се учиндолски селянин”? Патриот, накарал младите българи да пеят възрожденски песни или агент на Москва? Българският Володемир Зеленски или поредния Йоло Денев?

 

 

Какво бъдеще очаква новия политик?

И тъй като по-голямата част от целокупното ни общество е съставено от наблюдатели, да не кажа сеирджии, шансът на Дългия да запази „зрителския интерес” към новата си формация е значителен. Това личи и от вниманието към политическия му анонс. Хиляди коментари, споделяния, лайкове. Слави Трифонов намира подкрепа не само сред феновете си, но сред интелектуалците.

 

 

 
С дълъг пост в социалната мрежа журналистът Мария Касимова – Моасе заявява позицията си по темата. „Я сега и аз да кажа нещо, дето ще ядоса много хора. Аз съм доволна, че Слави Трифонов влиза в политиката. Доволна съм, защото отдавна трябва просто нещо да се случи. Отдавна трябва да се появи някой, който да разклати тая непоклатима, самобетонирала се, мазна и отюфлечена пасмина, която ни се подиграва. В тази държава няма лидери и ние всички го виждаме. …И сега излиза Слави. И се почна – чалгар, нов месия, простак, интересчия, шоумен в политиката… ОК, хора, ама чакайте малко! Чалгарска е нацията, нали не се изненадвате? Слави поне ги накара да научат възрожденските ни песни и им даде малко национална гордост извън масовите хорА в стил „сватба по Муун“. …Не ни е Слави политическия проблем, ама хич! Може да не е решението, но поне е някаква стъпка, някакво обещание за промяна. И не виждам смисъл в това да го мразим още преди да се е реализирало” пише Касимова, поставяйки начало на ожесточена дискусия.

 
Мнозина припомнят миналото на шоумена, свързвайки го както с хора от подземния свят, така и с политици.

Щях напълно да се съглася, но смятам, че ще стане поредната патерица. Той си е мултигруп доганско момче много отдавна. Не мисля, че ще разклати каквото и да е.

Други смятат, че обявяването на политическия проект точно сега не е случайно.

 

Слави е поредният проект на ДС. Както Яне Янев, Бареков, Марешки. Патерица на статуквото.

ДС активира следващият по ред проект

Честито на Атака, ВМРО, НФСБ и прочие. Загубиха рязко електората си.

Трети прогнозират бляскаво бъдеше на Дългия , сравявайки го с комика Зеленски.

 
Проектът на Слави ще бъде успешен. И в Украйна никой не очакваше , че комик ще спечели пълно мнозинство и в парламента и навсякъде, ама им разказа играта на Порошенковци

Ако другата седмица Слави обяви концерт на “Васил Левски”, ще го напълни…

* ако всеки от сценаристите му се спусне да обикаля телевизиите (а там ше срещнат доста съмишленици), ще генерират повече интерес ит всички “популярни” активисти на утвърдените партии…

* хората са отвартени от сегашната ни политическа класа. Мнозина търсят алтернатива и Слави е такава… (не е задължително да го харсваш, но не е сикаджийска мутра, комунистически кукундрел или руски патриот нали?)

Четвърти го обвиняват в политическа мимикрия:

Той беше с кого ли не през годините… Подлагаше се, на всеки ,който е на власт… И сега ми се струва ,че е в комбина с хората, които най-много плюе…. Едно шесто чувство ми го подсказва и няма да ме излъже…. Заради все такива псевдопатриоти , България е на това дередже. И няма да се оправи… И той така ще влезе в политиката и ще започне да суче, както всички останали… Жалкото е само, че ще подведе народа.

 

 

Даже 200 000 ще събере като Марешки. Може и 350 000 като Бареков на предишните евроизбори и после и на парламентарните. Ама един път. После друг популист.

А името на партията му е просто отвратително. Най-голямото му престъпление срещу България е именно системното насаждане на нихилизъм и пренебрежение към България. Също и опростачването и опошлянето на простия човек.

 

Но тези, които го подкрепят, определено са болшинство:

 
Нещо не мога да разбера. Слави Трифонов уж за нищо не става, чалгар и т.н., а вижте как ги е страх от него! Държавните медии го отразяват, народа е разделен на Осанна и Разпни го, но НЕ спира да го обсъжда. Частните медии пък не спират да цитират. . .

 
Вярва ли някой ама наистина ли някой вярва, че този човек, който се задържа в ефир над 20 години с едно и също по рода си предаване е ПРОСТ УЧИНДОЛСКИ СЕЛЯНИН? Всеки, който е опитал да направи поне малка част от това, което Слави и екипа му са направили знае, че нито е лесно, нито е възможно за всеки.

С други думи – опитайте вие да създадете нещо! А после си мерете . . . самочувствието с другите, които вече са направили нещо и то голямо.

Успех! Успех на Слави и всеки, който създава!

 

Източник: trafficnews

Политика

More in Политика

171411626263820

Борисов отговори на Лена Бориславова: Ние там, където плюем, не лижем след това

април 26, 2024
Image_17730602_40_0

Със сълзи и аплодисменти: свалиха Росен Желязков от шефското кресло със 129 гласа

април 25, 2024
тренд-граф

„Тренд“: ГЕРБ води с 10 %. ПП-ДБ пада и е в битка за второто място с ДПС и „Възраждане“

април 24, 2024
IMAGE_17713657_40_0

Унищожителни критики към Елена Йончева заради ДПС: Ударихте дъното! Сънувате евродепутатска заплата и всичките привилегии

април 23, 2024
плугчиева

Плугчиева подаде оставка като съветник на Главчев: Не е възможно днес да се съвместяват два поста!

април 23, 2024
ангелкова

Познахте ли коя е жената до Живко Коцев? Тя самата не можа да се разпознае

април 23, 2024