Коментари

Недялко Недялков към всички, които заклеймиха гнусните снимки в ПИК: Войната ми с вас тепърва започва

Недялко Недялков към всички, които заклеймиха гнусните снимки в ПИК: Войната ми с вас тепърва започва

NED6

 

Политическа демагогия на гърба на ПИК. Надпреварват се политици от всякакви бои да се възмущават за снимките на годеницата на кмета от „ДеБъ“. А всъщност се борят за гласовете на градските десни на балотажа. Подмазват им се най-мерзко, уж в името на политкоре добрите нрави. „Добрите нрави“ ли казах? Къде в тази история има добри нрави?

 

 

Аз ли съм карал „горкото момиче“ да се обслужва с два вибратора, бре? Аз ли съм я снимал?

Истински ли са снимките?

Нейна работа било…Що сме се ровели под юргана на хората? Щото и юрган даже няма. Само долно порно от най-евтин калибър. Да живее курварлъкът.

 

Ясно е какво целят в момента – подменят важните теми. Няма да си говорим за братя Галеви и Костинброд, а за палавата.

 

Не ми дреме, разбира се, какви ги върши приятелката на архитекта от „ДеБъ“. Не ми дреме до момента, в който годеникът да се кандидатира за кмет на българската столица. Тогава той доброволно се превръща в публична фигура, а личният му светкавично попада под прожекторите. И неговия, и на семейството му.

 

Преди време същите политици пищяха защо сме издали името и физиономията на детето-терорист от Пловдив, което ще взриви цяло училище. Нарушавали сме правата му, неетично било. И пак имаше вой и прокоби по адрес на ПИК.

 

Пуснахме ги, защото избираме истината пред лицемерието, облечено в морал. Пуснахме ги, защото работата ни е да информираме и да показваме живота в цялото му многообразие – в името на интере публиката и обществото.

 

Той искал да избомби съучениците си, но ние да стаяваме фактите, защото така диктува либералщината? Не, благодаря.

 

И друго. ПИК е частен сайт, не е национална телевизия и не ползва държавен ресурс. Лично моя работа – на собственика! излиза в сайта. Ако има недоволни, обидени или уязвени, биха могли да търсят правата си по съдебен път.

 

Всичко останало е масова истерия, лов на вещици, сговор на конюнктурата, опит за смачкване на неудобни гласове.

 

Общо-взето през цялата си професионална кариера съм попадал в подобни сблъсъци. От „Уикенд“ насам.

 

Що пускаш, че президентът Първанов има извънбрачна афера с Марияна Попова…

Що пукаш снимки на Сергей, излегнат до Вигенин…

Що пускаш скайпа на Огнян Донев и Джамджиева…

 

Що пускаш онова селфи на Радан Кънев…

Що туй, що онуй…

 

Щото така. Щото смятам, че е важно. Щото е истина. Щото трябва да се вадят на показ кирливите ризи и мръсните тайни н политиците. Щото така разбирам работата си. Щото народът чете и коментира, има тираж, има трафик, има новина. Щото на многомилионни грантове от „Америка за България“, Сорос, европрограмите или държавните поръчки. Щото се издържа сам. И това не може да ми бъде простено. Особено от онези в професията, които се провалиха.

 

 

И все дължа някому отговори. Откъде накъде? Нито съм БНТ, нито БТВ, нито Нова, нито „Хоризонт“. Има стотици с медии и медийки – търси ли им обществото сметка защо написали това или онова?

 

 

(Питате ли, например, другарчето си Бабикян за гадориите в „Информиран.нет“? Тонове словесна мизерия, тонов безобразни лъжи…)

 

Другата мантра – Борисов поръчал, той дал снимките, той плащал, той инсинуирал мръсна и кална кампания, той пращал Николова да дебне Мая Манолова пред салона на „Капанов“…

 

Идеята, че все някой плаща, може да се пръкне в главите само на онези, които вършат поръчки срещу заплащане.

 

Не е ли ясно, че годеницата от „ДеБъ“ е снимана доброволно от неин сексуален партньор? Оня, който й подава вибратори ясно, че той е държателят на безценното фото и той би могъл да го предостави на медиите? Както се случва често, твърде често.

 

Къде тук е ролята на Борисов? Той ли е правил снимките? При него ли е изтърчал авторът им да ги продава?

 

Хубав предизборен сюжет, наистина – Борисов фабрикува секс компромати. Идеален за стратегията на Мая Манолова, из Галева, и градската десница, финансирана от подсъдимите Цветан Василев и Иво Прокопиев.

 

Ще разочаровам всички „моралисти“ около „ДеБъ“ и костинбродската аферистка Галева – вездесъщият Бойко е невинен няма. Ядосан е даже, гледам, че го забъркват, а аз ви мразя безплатно и ще продължава да е така. Невероятно звучи, нали?

 

И понеже ви звучи невероятно, предпочитате да лепите лесни етикети – „проправителствения сайт“ ПИК…

 

Проправителствен, а една стотинка не е взел от правителството…

 

Не е вярно ли? Ами докажете го, като сте толкова велики. Иначе сте обикновени клеветници.

 

Мразя ви тъкмо заради безподобната ви демагогия. Къпете се в грантове, охолство, привилегии и властови разкош, а в съ се пишете за жертви, мъченици, онеправдани, носители на абсолютната истина и перфектната нравственост.

 

Цъкате си ежедневно есемесчета с Борисов, кадрувате в правителствата му, предлагате му министри, срещате се тайно с резиденцията му в Бояна (справка – скорошните маневри на Христо Иванов и Атанас Атанасов), въртите схеми, но ин „бойкова“ медия, която го обслужва?!

 

Само в името на фактологията – последната ми среща с премиера бе по служебен повод (интервю) през пролетта на 2016 лесно проверимо. Не съм ходил в Банкя, не съм ходил в Бояна, не го чувам и по телефона, нямам никакви финансо отношения с него, държавата, ГЕРБ, правителството, не съгласувам по никакъв начин редакционната си политика с тях.

 

Не дължа никому тази информаци и все пак я споделям, защото лудостта и омаскаряването взимат връх, а здравият разум присъщ на фанатиците с претенции за нов морал в политиката.

 

P.S.Сега, чувам, копоите на Прокопиев обмисляли кампания срещу ПИК – насъсквали партии да не комуникират с меди бойкотират.

 

Желязна логика – сякаш издателят на ПИК, а не на „Капитал“ и „Дневник“ е три пъти подсъдим за пране на пари. Сякаш и аз се събудих за една нощ мултимилионер, на мен Костов ми подари „Каолин“ и Винпром „Дамяница“, аз разграбих народното богатство с разбойническо-мениджърската приватизация…

 

Няма да стане вашата, драги. Хич и не мислете, че ще ме стреснете. Войната ми с вас тепърва започва.

 

Недялко Недялков

Собственик и главен редактор на ПИК

Коментари

More in Коментари

phpgoo0bk_800x_

АНУШКА ВЕЧЕ Е РАЗЛЯЛА ОЛИОТО

април 26, 2024
big_big_fd97e460-dfc9-4ed6-9eb8-3d4d9019a6b1

Иво Сиромахов: Ако имате познат лекар, взимайте фалшив болничен, балъците нека си работят, хахаха

април 20, 2024
960x540

България е на прага на конституционна криза. Вината за това е изцяло на правната нула Христо Иванов

април 18, 2024
hristo-grozev-768x403

Сириец разкости Христо Грозев: Човек с психични отклонения, който от малък си играе на тайни агенти, търчи и клюкари съучениците си на класната и ги обвинява в агентури

април 12, 2024
chukov

Боян Чуков: Скоро безусловната капитулация на Киев ще бъде най-обсъжданата международна тема

април 12, 2024
bb48fb65db3b4836aef941041d75e75b

Карбовски: Киро иска да бъде избран, за да може той лично да даде властта на ГЕРБ

април 5, 2024