Uncategorized

Подарък от рая… Пловдивчанка получи пакет за Коледа от починалия си съпруг

Подарък от рая… Пловдивчанка получи пакет за Коледа от починалия си съпруг

 

podarak-raia-plovdivchanka-poluchi-616

 

 

Изповедта на една пловдивчанка преди часове ни просълзи и ни накара да се замислим за превратностите на съдбата. Мистерия в нея няма, въпреки че звучи повече от мистериозно – да получиш подарък за Коледа от починалия си съпруг. Това се е случило с  Вера Роуд, която живее в Америка, и тя го сподели в една от социалните мрежи. 

 

 

Историята на Вера и любимия й Линкълн е повече от затрогваща. Чуйте я от самата нея:

 

Подарък от рая… това се случи днес…

Тази година Коледа беше ужасна, отвъд ужасна и след това още по-лоша… приятелите и семейство ми се обадиха вчера, а аз дори не можех да говоря, просто плача…

 

 

И после днес… един човек от FedEx ми донесе пакет (опитаха се да го доставят преди няколко дни, но се наложи подпис). Беше по-малък и по-лек, различен от тежките грижи и мъката ми, от големите пакети, които милите ми приятели ми изпращат. Огромна благодарност за тези приятели, те наистина ме спасиха…

 

 

Подписах се за пакета, погледнах го, започнах да го отварям, изведнъж осъзнах какво има в него, крещях, почти припаднах и започнах да плача неконтролируемо.

 

 

Младата дама от FedEx изтича към камиона си, донесе ми кутия кърпички, след това седяхме на предните ми стъпала и тя плачеше с мен… Трябва да не забравя да изпратя на FedEx много хубава препоръка за нея, тя плачеше с мен, когато, сигурна съм, трябваше да бърза в много строгия си график за доставки.

 

 

 

И така, какво има в пакета? Подарък от Линкълн. Ако душата му не беше вече на небето, бих си помислила, че колета го е изпратил някой друг човек. Но знам, че някак си моят Линкълн го е поръчал за мен предварително…

 

 

На рождения ми ден на 1 октомври Линкълн и аз отидохме да си взема iPhone 11, моя много практичен подарък за рождения ми ден и бях много щастлива от подаръка си. После някак си се скитахме безцелно из мола, всъщност не сме от хората, които обичат да се мотаят в мола, така че това не беше типично за нас.

 

 

 

Гледахме различни неща и после – това специално бижу, дори го пробвах, очите ми сигурно са блестели малко повече. Линкълн се усмихна широко. „Е, вече имаш подарък за рождения ден“. За протокола – бижуто е много хубаво, но нищо твърде скъпо, може би просто наистина сантиментално.

 

 

 

Когато съпругът ми почина много внезапно само 19 дни след рождения ми ден, светът ми се разби напълно и разбира се, забравих всичко около разходката ни из магазина.

 

 

Днес се сдобих с това колие – да, знам и осъзнавам, че това не е чудо, а просто онлайн електронна търговия, насрочена предсрочна доставка – тъй като всички знаете, че Линкълн е изключително организиран.

 

 

И все пак някак си моят коледен подарък пристигна и със сигурност го усещам като подарък от рая…

 

Глас БГ

Uncategorized

More in Uncategorized

big_0000

До часове от запад времето се обръща в България

март 4, 2024
f4895b3e7be542b394cc26992dfdebab

Meteo Balkans: Февруарската пролет свършва, кошмарно време удря България съвсем скоро

февруари 6, 2024
испания

Времето в Европа се побърка: 30 градуса пържат любима страна на българите

декември 13, 2023
630183

Синоптици: Зимата се връща със страшна сила до часове, сняг ще трупа на тези места

декември 5, 2023
big_big_399129060_680158620887522_5224083235634432582_nf3f

Ще има ли сняг по Коледа и Нова година? Първа прогноза за декември на „Метео Балканс“

ноември 28, 2023
medium_125c

Синоптикът Петър Янков: Идват снежни виелици, човек трудно ще може да се изправи!

ноември 24, 2023