Коментари

Бившият депутат Емил Василев: Борисов се крие, защото си е въобразил, че го дебнат снайперисти

Бившият депутат Емил Василев: Борисов се крие, защото си е въобразил, че го дебнат снайперисти

 

b5893b29e_vasilev_emil

 

 

Тия дни Борисов се крие, защото си е въобразил, че снайперисти от една партньорска служба го дебнат да го застрелят. Затова е захапал властта като доберман и няма да е пусне, докато не бъде бит по муцуната с пернишки винкел. Наивници са тези, които вярват, че някога той все пак би подал доброволно оставка. Това прогнозирах още преди три месеца.

 

 

 

Ако Баце бъде оставен да издрапа до редовни избори той пак ще ги спечели. Нямате си на представа що куфарчета е примъкнала Шехерезада до онова шкафче

Всъщност нежеланието на Баце да подаде оставка, при положение, че народът излиза на бунт именно заради неподадената му оставка, има просто обяснение.

 

 

Първо, той е свикнал от 30 години всички да му козируват, да му рапортуват, да му се кланят, да е заобиколен от камери и мисирки, наоколо да е пълно с охранители, луксозни коли, луксозни жени, купища пари, патлаци и пр. Без това характерно обкръжение и тези характерни за мутрата и парвенюто атрибути, той просто не може да си представи живота.

 

 

И второ, Баце наистина се страхува, че ще бъде убит и вярва, че един ден ще бъде убит ако излезе от властта, т. е. той е абсолютен страхливец, въпреки фалшивата му мъжкарска външност.

 

 

 

Този човек е по-лош от комунист – той е хибрид между мутра и ченге, не очаквайте никога нищо добро от него. Най-характерната му черта е способността винаги и за всичко да лъже. Той не се срамува от това, че е лъжец, тъй като счита, че е нормално да лъже. Затова гледа камерите право в обектива и лъже като дърт циганин народа, без да изпита капка угризение. Гадно добиче, дано скоро намерим начин да го изчегъртаме от властта.

 

 

 

Няма да е лесно, защото той и шайката покрай него са мноооого богати, защото страшно дълго крадоха. И са готови с крадените пари да купуват на килограм хора, медии и партии. Нямате си на представа що куфарчета е примъкнала Шехерезада до онова шкафче.

 

 

 

 

Абсолютно съм убеден – запомнете ми думата, че ако Баце бъде оставен да издрапа до редовни избори той пак ще ги спечели. Дали ще купи един милион души или два милиона, дали ще раздава по 50 или 100 лева за него няма никакво значение – има достатъчно кеш. Дали полицията ще пребие 100 или 1000 души за него също няма значение. Ако види зор той ще изкара дори армията на улицата, без изобщо да му пука. Само на Господа да се осланяме. Нямаме друг вариант…

 

 

 

Адвокат Емил Василев, бивш депутат

Frognews.bg

Коментари

More in Коментари

phpgoo0bk_800x_

АНУШКА ВЕЧЕ Е РАЗЛЯЛА ОЛИОТО

април 26, 2024
big_big_fd97e460-dfc9-4ed6-9eb8-3d4d9019a6b1

Иво Сиромахов: Ако имате познат лекар, взимайте фалшив болничен, балъците нека си работят, хахаха

април 20, 2024
960x540

България е на прага на конституционна криза. Вината за това е изцяло на правната нула Христо Иванов

април 18, 2024
hristo-grozev-768x403

Сириец разкости Христо Грозев: Човек с психични отклонения, който от малък си играе на тайни агенти, търчи и клюкари съучениците си на класната и ги обвинява в агентури

април 12, 2024
chukov

Боян Чуков: Скоро безусловната капитулация на Киев ще бъде най-обсъжданата международна тема

април 12, 2024
bb48fb65db3b4836aef941041d75e75b

Карбовски: Киро иска да бъде избран, за да може той лично да даде властта на ГЕРБ

април 5, 2024