Коментари

Георги Марков: Ще направят и трети главен прокурор, който да разследва втория… Прокурори до дупка!

Георги Марков: Ще направят и трети главен прокурор, който да разследва втория… Прокурори до дупка!

big_11

 

 

 

 

Георги Марков, депутат от гражданската квота на ГЕРБ и бивш конституционен съдия, написа във Фейсбук: 18 декември 2020 г. е тъжен ден за българския парламентаризъм.

 

 

 

Постът му продължава така: „Преди време българският парламент извърши чудо, непознато за човечеството – извърши дарение от чуждо име и за чужда сметка. Днес обаче, в нарушение на Конституцията, и въпреки тълкувателно решение на Конституционния съд от преди няколко месеца, ни направи „коледен подарък“.

Вече България има ВТОРИ главен прокурор. Той ще бъде по-главен от главния, защото ще го разследва. БАШ главен прокурор. Толкова независим, че не попада в никоя от властите по Конституцията на България. Българският парламентаризъм изпадна в тежка кома – не от коронавирус, а от раболепие и безгръбначност.

 

 

Да угодим на венецианците, на марсианците и на съдиите на Сорос в Европейския съд по правата на човека. Такова чудо нямаше и по съветските времена, в които се казваше, че телефонният ни апарат със СССР имаше само слушалка. Това доживяхме в клетата и бедна България – да разкриваме нови синекурни длъжности за хрантутници.

 

 

 

Приятели, няма да се спрат дотук, ще направят и трети главен прокурор, който да разследва втория, след това четвърти, който да разследва третия и така – прокурори до дупка. За европейската номенклатура и чиновници ние сме най-добри, а унгарците – най-лоши. Ама на нас ни избяга Volkswagen, а при лошия Орбан, преди два дни в град Кечкемет, Mercedes откри втори завод – този път, освен за традиционни, за електромобили. Ти да видиш – каква несправедливост!Какво да правим?

 

 

Президентска република няма да можем да направим – ще трябва ВНС, а и няма вече кой да е президент, всички са оплюти. Един ангел имахме небесен и световноизвестен – Райна Кабаиванска, и него поставихме под съмнение. Монархия няма как да станем – монархистите умряха, Царят е възрастен, а и тук трябва ВНС.Сега се сетих, че при единствения ми разговор с г-н Тодор Живков в началото на 90-те години, той ми каза колко е бил впечатлен от Хелмут Кол и Западна Германия. Като на шега, предложил на великия канцлер да ни осиновят.

 

 

САМО ОСИНОВЯВАНЕ МУ Е МАЙКАТА. Прав е бил г-н Живков– Германия е най-подходяща за осиновител. Да побързаме, че на г-жа Меркел й остават само 9 месеца за канцлер. Вместо да осиновява милиони ислямистки мигранти, да осинови милиони българи. Да бързаме, че в Германия се задава нов канцлер и шеф на ХДС – германският Тръмп г-н Фридрих Мерц.Приятели, извинявайте за откровението, ама Бойко нареди да имаме ГЛАВИ НА РАМЕНЕТЕ СИ. Бъдете здрави!“

 

 

Коментари

More in Коментари

phpgoo0bk_800x_

АНУШКА ВЕЧЕ Е РАЗЛЯЛА ОЛИОТО

април 26, 2024
big_big_fd97e460-dfc9-4ed6-9eb8-3d4d9019a6b1

Иво Сиромахов: Ако имате познат лекар, взимайте фалшив болничен, балъците нека си работят, хахаха

април 20, 2024
960x540

България е на прага на конституционна криза. Вината за това е изцяло на правната нула Христо Иванов

април 18, 2024
hristo-grozev-768x403

Сириец разкости Христо Грозев: Човек с психични отклонения, който от малък си играе на тайни агенти, търчи и клюкари съучениците си на класната и ги обвинява в агентури

април 12, 2024
chukov

Боян Чуков: Скоро безусловната капитулация на Киев ще бъде най-обсъжданата международна тема

април 12, 2024
bb48fb65db3b4836aef941041d75e75b

Карбовски: Киро иска да бъде избран, за да може той лично да даде властта на ГЕРБ

април 5, 2024