Коментари

Илиян Василев: Исканата оставка на Манолова издава паниката от точността на попадението

Илиян Василев: Исканата оставка на Манолова издава паниката от точността на попадението

 

big_3920

 

 

 

Извънредната пресконференция на ГЕРБ с искане за оставка на Мая Манолова заради визитата и в Булгартрансгаз само издава паниката им и точността на попадение на Комисията по ревизия.

 

 

Но има един проблем – БТГ при това ръководство няма да им даде картината. Трябва неговата смяна. И действително разследване, защото тук има скрита картина. Договорите с Аркад са фасада. И основните решения са вземани от Борисов с ангажимента на държавата и съгласувано с Газпром. За тези разговори няма официални протоколи, няма записки.

 

 

Нека направят така че телевизиите да излъчват заседанията на комисията и най-вече слушанията, когато канят ръководството на БТГ и експерти, като преди това трябва разбира се да имат достъп до документи. Прогнозата ми е че документи няма да получат до края на това народно събрание.

 

 

 

Но не залъгвайте – това е светая светих на Борисов. В този проект се разкриват държавна измяна и корупция непозната за мащабите на българската държава. И той ще се бори до кръв за да не се разкрие истината. Ако трябва дори ще намеси ГРУ, както направиха с Гебрев.

 

Илиян Василев, фейсбук

Коментари

More in Коментари

maxresdefault

Коментар: Слава Богу, Хазарта е избран, ще има да папка. Вече изтрих всички албуми на “Ъпсурт”

юни 11, 2024
1134646

Какво значение има, че 147 страни, членки на ООН, вкл. България, са признали Палестина?! Цецка не го знае и не се интересува

май 29, 2024
large_ce8c1e7c542819639b31c5c9ee261eb8

Опасно близо: На 23 май Европа е била на ръба за задействане на ядрената защита на Русия

май 29, 2024
chukov

Боян Чуков: НАТО обсъжда да закрие небето над Западна Украйна. Следват ядрени удари…

май 28, 2024
treta-kolaj

СОФИЯ ПРИВЕТСТВА ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА

май 27, 2024
марко

Столтенберг бълнува за войски в Русия. Този побъркан човек е подкрепян от най-глупавия лидер в Европа Макрон. Да гласуваме срещу тях!

май 27, 2024