Коментари

Мрежата ври и кипи след решението на Слави: Защо мандата не го върна Ванката? В краен случай Годжи?

Мрежата ври и кипи след решението на Слави: Защо мандата не го върна Ванката? В краен случай Годжи?

 

Screenshot-2021-04-07-at-13.12.03

 

 

Днешното решение на Слави Трифонов да върне мандата за съставяне на правителство накара мрежата да ври и да кипи. Над 6200 коментара само за няколко часа под поста на лидера на ИТН изразяват отношението на хората към това, което се случи.

 

 

Между тях има такива, които честно си признават, че са гласували за Слави и неговата партия, че децата им в чужбина са гласували за него, че са чакали с часове, за да гласуват за него, а сега са силно разочаровани. Чувстват се излъгани и подведени.

 

 

Други го обявяват за страхливец и са категорични, че за страхливци място в тази игра няма! Трети с типичното чувство за хумор на българина се чудат защо Антоанета Стефанова е върнала мандата, като със същия успех това би могъл да направи и Ванката. Или в краен случай – Годжи. 

 

 

 

Ето някои от мненията на българите, на които лидерът на Има такъв народ няма как да се зарадва:

 

 

Днес си припомних кристално ясно защо от 20 години не гледам „Шоуто на Слави“. Всичко е банално, пошло и почти предвидимо, написа депутатът от БСП Александър Симов в личния си профил във „Фейсбук“. „Да, признавам си – не очаквах Антоанета Стефанова да връща мандата. В името на литературната справедливост смятах, че това трябва да е Годжи“, заяви той в личния си профил във Facebook.

 

 

 

 

Антоанета Велева
Ванката можеше да върне мандата със същия успех, в случая не му трябват пет езика и да е световен шампион!

 

 

 

Marin Tomov
Като е само за едното взимане и връщане, защо не предложи себе си, или някой от твоят екип за министър председател? Хората гласуваха за лидери ! Сега лидерите стоят от страни и искат да управляват задкулисно, а се борят да няма задкулисие. Срам! Самите вие се изненадахте от подкрепата и осъзнахте , че не сте готови за тази огромна отговорност. Жалко , много жалко . Имах надежда, че предсказанието за гологлавия на баба Ванга ще се сбъдне. Уви за народа това се оказва, че е гологлавият ама този дето е на три педи под брадата…. поднасям извинение, просто съм възмутен. Този ход се нарича – СТРАХ!!! А за страхливци място в тази игра няма!

 

 

Мирослав Костадинов
Слави много ме разочарова. За нищо не ставате. Защо не се, показваш, защо не говориш. Хората са ти, гласували доверие ти искаш нови избори. На другите избори ако има, теб няма да те има.

 

 

 

Надежда Искренова
Бях чела преди години една пророчица беше предрекла, че България ще я извади от дъното на блатото руса жена на висок пост. Та тази жена някак странно ми връща оптимизмът и надеждата…

 

 

Bojidar Zafirov
Невероятно неуважанение към народа който ви подкрепи е да не се покажеш поне веднъж по медиите да дадеш публично обяснение!Не бих ви подкрепил отново!

 

 

 

 

Mihaela Hristova
Оправдания, оправдания… всеки може да говори, но когато опре до действия – да абдикира от отговорност. Да се хвърли държавата в хаос, като от новите избори чакате какво? 240 депутати!!!!

 

 

 

 

Lubomir Iliev Krantev
Сърдечни полови привети на майка ти,Слави!
Ти се оказа един завършен идиот!
Излъгания български народ ще ти го върне тъпкано!Ще си платиш прескъпо за всички тарикатлъци и то много скоро..

 

 

 

Lyubo Dimitrov
Да си спомнят, че Левски и без подръжка е започнал борбата срещу тиранията и макар и преследван не се е отказал до погиването му.
Къде са днешните му сподвижници, че и песни за него пеят. Искали да им е намазана филията, че тогава да влезнат в борбата.
Борете се, при каквито и да са условията щом сте заявили че сте вие. Сега не бесят за добруването на народа.

 

 

 

Вини Димитров
Нацапахте калника, кой ще плати автомивката?

 

 

 

Petko Tzvetkov
… Слави… !!!
… Започна с “ДАМСКИ ГАМБИТ“ но опитваш да се набуташ в “ПАТОВА“ ситуация като по този начин се надяваш на едно “РЕМИ“ за да започнеш нова игра… само че “МАТ-а“ е неизбежен, а за “начинаещи играчи“ които губят, нова “партия шах“ няма да има по простата причина, че “публиката“ обича тези които печелят… е… има една утеха за теб, че дори и затиснат в кьошето имаш възможност да се движиш по едно квадратче наляво-надясно или напред-назад (зависи от позицията от която гледаш), но това е до момента в който ти обявят “МАТ“… ако не ти е ясно какво съм написал, попитай “твойте шахматисти“ – те ще ти обяснят… !!!

 

 

 

 

Lions Hype
Господин Слави Т. Трифонов замислихте ли се за всички хора от чужбина които са чакали по 5 часа за да гласуват за вас , това си е истинско национално предателство.

 

 

 

Stoqn Stoqnov
Цинично е дни след изборите още да не си се показал пред избирателите си. Цинично е в същото време да използваш чужди имена, професионална биография и позиции, за да ги омаскариш за собствени цели. Световната шахматистка Антоанета Стефанова ще запише в биографията си не престиж, а „неуспял кандидат за премиер на партия, която не знае защо е в политиката.

 

 

Фейсбук, Гласнюз бг

 

 

 

Коментари

More in Коментари

maxresdefault

Коментар: Слава Богу, Хазарта е избран, ще има да папка. Вече изтрих всички албуми на “Ъпсурт”

юни 11, 2024
1134646

Какво значение има, че 147 страни, членки на ООН, вкл. България, са признали Палестина?! Цецка не го знае и не се интересува

май 29, 2024
large_ce8c1e7c542819639b31c5c9ee261eb8

Опасно близо: На 23 май Европа е била на ръба за задействане на ядрената защита на Русия

май 29, 2024
chukov

Боян Чуков: НАТО обсъжда да закрие небето над Западна Украйна. Следват ядрени удари…

май 28, 2024
treta-kolaj

СОФИЯ ПРИВЕТСТВА ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА

май 27, 2024
марко

Столтенберг бълнува за войски в Русия. Този побъркан човек е подкрепян от най-глупавия лидер в Европа Макрон. Да гласуваме срещу тях!

май 27, 2024