Коментари

Алгафари към Слави: Не си доблестен политик

Алгафари към Слави: Не си доблестен политик

 

1619879485-sistemen-bufer-1

 

 

 

Глуповатият израз „изчегъртване“, когато не е обяснен правилно, остава усещането, че някой иска да „изчегърта“ почти седемдесет процента от участвалите избиратели на последните избори.

 

 

Това пише в профила си политическият пиар Нидал Алгафари. Той добавя, че това изчегъртване явно е насочено към почти 70% от избирателите на партиите на статуквото.

 

 

„Толкова са активните избиратели на трите системни партии, наричани „статукво“. Жал ми е, че за пореден път се появяват хора, които мислят, че светът започва и завършва само с тяхната правда. Неприятно е да чувам стари плочи, че всичко е преди тях е било от лошо, та по лошо“, пише още той.

 

 

Ето и точните думи на Алгафари, публикувани без редакторска намеса:

 

 

„Приятели,

от няколко дни се сменят, къде правилно, къде не чак толкова, най-различни чиновници в държавата ни. Логично е. Нова политика да се прави с нови политически кабинети.

 

 

Логично е да има викащи „Осанна“, както и неодобряващи случващото се. Със сигурност има много неща, които могат да се изпишат и в едната и в другата посока, но не бих приел за нормално да се сочи с укорителен пръст на физиката на новоизбраните.

 

 

За човек се съди по делата му, според християните и по намеренията му, според мюсюлманите. За сега чувам и чета за намеренията, които са ми странни, но пък пътят към ада е осеян с добри намерения. Нека видим и делата им.

 

 

Глуповатият израз „изчегъртване“, когато не е обяснен правилно, остава усещането, че някой иска да „изчегърта“ почти седемдесет процента от участвалите избиратели на последните избори. Толкова са активните избиратели на трите системни партии, наричани „статукво“.

 

 

Жал ми е, че за пореден път се появяват хора, които мислят, че светът започва и завършва само с тяхната правда. Неприятно е да чувам стари плочи, че всичко е преди тях е било от лошо, та по лошо.

 

 

Как пък не се намери доблестен политик, който да признае и доброто свършено до сега и след това да посочи несвършеното. Нямам предвид само последното управление, а и предишното и по-предишното.

 

 

Всеки нов, застанал на по-първа линия, като очерня изцяло предишните, забравя, че самият той не е бил на каторга или крепостен селянин. Всеки един от новите в управлението, било той президент, бил министър-председател или министър са хора загладили косъма.

 

 

Нямат вид на каторжници или да са с посивели лица на живели в затворнически изолатор. За намеренията и делата им на 11-юли ще дадем оценката ни. След това ще потвърдим преценката ни и през ноември.“

 

Факти бг

Коментари

More in Коментари

phpgoo0bk_800x_

АНУШКА ВЕЧЕ Е РАЗЛЯЛА ОЛИОТО

април 26, 2024
big_big_fd97e460-dfc9-4ed6-9eb8-3d4d9019a6b1

Иво Сиромахов: Ако имате познат лекар, взимайте фалшив болничен, балъците нека си работят, хахаха

април 20, 2024
960x540

България е на прага на конституционна криза. Вината за това е изцяло на правната нула Христо Иванов

април 18, 2024
hristo-grozev-768x403

Сириец разкости Христо Грозев: Човек с психични отклонения, който от малък си играе на тайни агенти, търчи и клюкари съучениците си на класната и ги обвинява в агентури

април 12, 2024
chukov

Боян Чуков: Скоро безусловната капитулация на Киев ще бъде най-обсъжданата международна тема

април 12, 2024
bb48fb65db3b4836aef941041d75e75b

Карбовски: Киро иска да бъде избран, за да може той лично да даде властта на ГЕРБ

април 5, 2024