Политика

Методиев: ИТН е голямо разочарование. Те не знаят какво да правят, нападат всички

Методиев: ИТН е голямо разочарование. Те не знаят какво да правят, нападат всички

11fb080cacc4a923e0ae80f89dae56b0

 

 

 

 

Катранът в кацата с мед е факт. Служебното правителство се надявам да не е програмирано така, че да нямаме легитимно правителство и да сме на избори на есен. Основната работа на едно служебно правителство е да проведе избори. Ако някои си прави сметки да хвърля държавата в хаос и в мътна вода да ловим риба смятам, че това ще ни коства много. Това заяви политологът Калоян Методиев в ефира на БНТ.

45-тият парламент не направи нищо, направи пакост. Единствените промени, които направи бяха през нощта с неясни договорки. Единственото полезно нещо беше, че той беше витрина, че този шум и маймунджалъци привлякоха внимание и видяхме кой си спазва обещанията, кои истерясва, кой е чекистката с коня“, коментира той. По думите му комисията за ревизия на управлението не е била най-успешната, но най-шумната и най-пародийната.

 

 

По отношение на служебния кабинет политологът смята, че в него има повече кадри на ГЕРБ, отколкото на БСП.

 

Това е съветът ми към ГЕРБ малко да се смирят, защото знаят в какво състояние са. С избирането на Рашидов и Даниел Митов се търси ново послание, но докато не се смени Борисов, няма да има промяна. НДСВ без царя взе 0,2 %“, коментира той.

 

 

 
Нищо няма да откъсне Жан Виденов. Това е един атакистки вот, който от много време си търси стопанина, Волен Сидеров го изпусна.

 

 

 

ИТН е голямото разочарование. Слави Трифонов се радваше на голям контрол. Той мълча през цялата компания, по едно време – хейт. Цялата политическа класа се въртеше около Слави Трифонов“, посочи Методиев.

 

 
„Докато другите ги биеха яко. Борисов, ясно, Корнелия Нинова, Христо Иванов, патриоти, той стоеше в една комфортна среда. Трябва да си понесе отговорността. Каквото за всички останали, това и за него. Виждате в „Панорама“ – какъв език, какви послания. Каква ще е подредбата в първо, второ и трето място, може да има размествания“, прогнозира той.

 

 

„Двете интервюта, които се дадоха за БНТ и БНР, показаха какви са проблемите в тази партия. Те не знаят какво да правят, нападат всички. Време е те да се сложат на равна нога с всички останали, защото в противен случай ще създадем едно чудовище“, смята той.

 

 

Протестните партии бяха едно менте предизборно. ИТН не е участвало в протести с антистатукво, вечно оплюване на всички едно шоу“, коментира още Методиев.

 

Какво се е случило през този месец. Кой си държи на обещанията, кой ще предложи някакви неща, кой само вдига пушилка, кой е психически нестабилен да управлява. Трети път, ако идем на избори, ще е фатално за държавата. Най-вече за българския бизнес.

 

БНТ, Епицентър

Политика

More in Политика

корал

Сдружение „Корал“: Петков и Бориславова фалшифицираха подписите ни, за да може той да стане премиер. Те са за затвора

април 28, 2024
ezgif-3-57df8d198e

Драмата се заплита. Киро убеден, че Пеевски няма да го нарича пудел и булка, ако е без бодигардовете си

април 26, 2024
171411626263820

Борисов отговори на Лена Бориславова: Ние там, където плюем, не лижем след това

април 26, 2024
Image_17730602_40_0

Със сълзи и аплодисменти: свалиха Росен Желязков от шефското кресло със 129 гласа

април 25, 2024
тренд-граф

„Тренд“: ГЕРБ води с 10 %. ПП-ДБ пада и е в битка за второто място с ДПС и „Възраждане“

април 24, 2024
IMAGE_17713657_40_0

Унищожителни критики към Елена Йончева заради ДПС: Ударихте дъното! Сънувате евродепутатска заплата и всичките привилегии

април 23, 2024