Коментари

Шикалкавенето на министър Аврамова и компания потвърди мръсната тайна на ГЕРБ – корупцията в „Автомагистрали“ ЕАД е на вселенски нива

Шикалкавенето на министър Аврамова и компания потвърди мръсната тайна на ГЕРБ – корупцията в „Автомагистрали“ ЕАД е на вселенски нива

 

991-ratio-petia-avramova

 

 

 

Шикалкавенето на министър Аврамова и компания потвърди мръсната тайна на ГЕРБ – корупцията в „Автомагистрали“ ЕАД е на вселенски нива.

 

 

 

Ето как става това: Държавната фирма наема уж техника от частни фирми, но няма служители, които да оперират с нея. Затова без обществена поръчка, на много висока цена се наема техниката от множество малки фирми, които от своя страна осигуряват работници, които да работят с нея.

 

 

 

Това е недопустимо, но така се заобикалят публичните конкурси и трима души в държавната фирма взимат решението кои фирми ще работят по м-ла „Хемус“.

 

 

 

Схемата с подкупите пък работи така: Сумата за наем на техника надвишава в пъти пазарните нива. От по-високия размер се правят отчисления за подкупите и труда на работниците. Корупционните пари се дават в огромните и ненормални за бизнеса аванси, които държавната фирма предоставя.

 

 

 

Така се разпределят 5 млрд. лв. от 3-5 души, подчинени на премиера. От тях 30-40% отиват за строеж на магистрала, а останалите потъват в джобовете на фирми в кръга на премиера.

 

 
Служебното правителство го чакат важни задачи по тази тема.

 

 

Ивайло Мирчев

Може да бъде изображение с 1 човек и текстово съобщение

Коментари

More in Коментари

maxresdefault

Коментар: Слава Богу, Хазарта е избран, ще има да папка. Вече изтрих всички албуми на “Ъпсурт”

юни 11, 2024
1134646

Какво значение има, че 147 страни, членки на ООН, вкл. България, са признали Палестина?! Цецка не го знае и не се интересува

май 29, 2024
large_ce8c1e7c542819639b31c5c9ee261eb8

Опасно близо: На 23 май Европа е била на ръба за задействане на ядрената защита на Русия

май 29, 2024
chukov

Боян Чуков: НАТО обсъжда да закрие небето над Западна Украйна. Следват ядрени удари…

май 28, 2024
treta-kolaj

СОФИЯ ПРИВЕТСТВА ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА

май 27, 2024
марко

Столтенберг бълнува за войски в Русия. Този побъркан човек е подкрепян от най-глупавия лидер в Европа Макрон. Да гласуваме срещу тях!

май 27, 2024