ОБЩЕСТВО

Обществена тоалетна в Исперих бе открита с тържествена церемония и официални речи

Обществена тоалетна в Исперих бе открита с тържествена церемония и официални речи

Isperih-1200x900
Кметът на община Исперих и управителят на фирмата, дарила проекта и материалите прерязват лентата при откриването на новата обществена тоалетна.
Снимка: Община Исперих

С тържествена церемония, рязане на лента, девойки в народни носии и официални речи в Исперих беше открита… обществена тоалетна. Информация и снимки бяха публикувани в страницата на общината във Фейсбук, а публикацията има до момента 144 споделяния.

 

 

 

 

Ккметът на община Исперих инж. Белгин Шукри и управителят на фирма „Агротайм“ ЕООД Иван Иванов официално откриха новата обществена тоалетна, намираща се зад автогарата в града, пише в официалното съобщение от Общината за събитието.

 

 

Новата придобивка за исперихчани е изградена с огромната подкрепа на фирма „Агротайм“ и дарените от нея технически проект, строителни материали и оборудване. Разходите за строителните дейности са поети от Община Исперих, поясняват от местната администрация.

 

 

 

„Радвам се, че успяхме да реализираме този проект именно тук, в нашия град, и пожелавам да се ползва със здраве от гражданите и посетителите на Исперих!“ е цитиран да казва по време на церемонията инвеститорът.

 

 

 

В съобщението на Общината се посочва, че „тоалетната е изградена в напълно модерен стил, с материали от най-висок клас и е съобразена със съвременните хигиенни и екологични норми.

 

 

Снабдена е с колектор за затопляне на водата от слънцето, има обособена мъжка и дамска част, помещение за смяна на памперси на деца, пригодена е за хора с увреждания, а пускането и спирането на водата става чрез фотоклетки.“

 

 

 

Скрийншот от страницата на общинската администрация във Фейсбук

 

 

Мащабът и видът на церемонията предизвикаха стотици коментари в социалните мрежи. Часове след публикуването имаше над 100 споделяния и повече от 50 коментара, които постоянно се увеличават.

 

Освен кратки приветствия има и по-дълги от типа на: „С такъв кмет и такива бизнесмени пред Исперих се отриват светли хоризонти.“, както и „…Топката сега е в ръцете на всички критикуващи и привърженици да дадат пример за осъзнато използване на съоръжението, защото, в носии, костюми или шалвари, първични нужди имаме всички!“

 

БНТ, Лупа бг

ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

chukov

Боян Чуков: НАТО обсъжда да закрие небето над Западна Украйна. Следват ядрени удари…

май 28, 2024
treta-kolaj

СОФИЯ ПРИВЕТСТВА ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА

май 27, 2024
румен

Радев: Всички държави-членки на НАТО по един или друг начин са въвлечени във войната. В ход е ескалация

май 27, 2024
столт

Столтенберг от София: НАТО няма да участва във войната в Украйна, войски няма да пращаме

май 27, 2024
марко

Столтенберг бълнува за войски в Русия. Този побъркан човек е подкрепян от най-глупавия лидер в Европа Макрон. Да гласуваме срещу тях!

май 27, 2024
глава

Главчев ще разговаря на 4 очи с шефа на НАТО Столтенберг, военният Запрянов обяви България за „щит срещу руската заплаха“

май 26, 2024