Коментари

Биков се е барнал като погребален агент на ГЕРБ. Актуално! Сравниха го и с Хер фон Смолхаузен

Биков се е барнал като погребален агент на ГЕРБ. Актуално! Сравниха го и с Хер фон Смолхаузен

 

bikov2

 

 

Топ герберът Тома Биков буквално втрещи всички с шокираща визия. Острието на ГЕРБ излезе на протест пред Министерството на културата в защита на в. „Труд” заедно със съпартийците си, нахлупил странна шапка, тип „бомбе”.

 

 

Биков изглеждаше толкова странно и нелепо с ретро -модния аксесоар, че зевзеци веднага се изгавриха с него в социалните мрежи.

 

 

Заедно със снимката на Биков, бе пуснат и кадър от комедията „Ало, ало”, като герберът бе сравнен с героя Хер фон Смолхаузен от ГЕСТАПО.

 

 

Други отидоха и по-далеч и се зачудиха дали Биков не имитира супер визията на Ален Делон в „Борсалино”, където изключителното дуо – секс символът и Жан-Пол Белмондо с елегантни пардесюта и шик шапки-бомбета докарваха до припадък на хиляди влюбени зрителки пред екраните.

 

 

 

Депутатът от ГЕРБ Тома Биков се беше изкиприл като погребален агент по време на протеста пред Министерството на културата в защита на централата на партията и на вестник ”Труд”, коментира Фрог нюз.
И както се вижда от фотографията е избрал твърде подходящо облекло за политическия сезон. В петък ГЕРБ ще бъде изхвърлен от централата си в НДК, а пък самата партия е в пълна изолация в парламента. ГЕРБ просто си отива.
.

 

Но всичко това не попречи на Биков да бъде арогантен по адрес на служебни министри: Това вчера / за в. Труд“/  е плод преди всичко на глупост, но в нея има и серия от неправомерни действия. Тези хора – министрите на МВР и МК, Бойко Рашков и Велислав Минеков, никога повече не трябва да бъдат допускани до държавен пост, най-много домоуправители и то със съгласието на всички от жилищната сграда“, заяви Тома Биков на протеста.

 

Лупа бг, Фрог нюз

 

lupa.bg

Коментари

More in Коментари

phpgoo0bk_800x_

АНУШКА ВЕЧЕ Е РАЗЛЯЛА ОЛИОТО

април 26, 2024
big_big_fd97e460-dfc9-4ed6-9eb8-3d4d9019a6b1

Иво Сиромахов: Ако имате познат лекар, взимайте фалшив болничен, балъците нека си работят, хахаха

април 20, 2024
960x540

България е на прага на конституционна криза. Вината за това е изцяло на правната нула Христо Иванов

април 18, 2024
hristo-grozev-768x403

Сириец разкости Христо Грозев: Човек с психични отклонения, който от малък си играе на тайни агенти, търчи и клюкари съучениците си на класната и ги обвинява в агентури

април 12, 2024
chukov

Боян Чуков: Скоро безусловната капитулация на Киев ще бъде най-обсъжданата международна тема

април 12, 2024
bb48fb65db3b4836aef941041d75e75b

Карбовски: Киро иска да бъде избран, за да може той лично да даде властта на ГЕРБ

април 5, 2024