Коментари

Гешев отчаяно се опитва да прекъсне веригата на разкритията за парите от Хемус

Гешев отчаяно се опитва да прекъсне веригата на разкритията за парите от Хемус

FB_IMG_1582918335150

 

 

Гешев отчаяно се опитва да прекъсне веригата на разкритията за парите от Хемус защото знаят че ще стигнат до него., до Борисов и Пеевски.

 

Царете на прокурорските договорки с обвиняеми изведнъж се загрижиха за закон?! Обречени са

 

Илиян Василев

 

 

 

Каскетът бе парашутиран на поста с една-единствена цел: да пази на Баце широкия г.з, както и още 200-300 приближени му пълначи на чекмеджето, дето бяха турени да сучат от държавна бозка и еврофондове.

 

 

Ако шефът на ГДБОП си мисли, че точно през СГП, където и Шиши /най-големият бенефициент на евролапачка/ има много сериозно влияние, ще прокара обвинение, което по някакъв начин да рефлектира върху най-приближените на Борисов хора – много се лъже. Камо ли пък през специализираната прокуратура.

 

 

Не случайно лично Главният прокурор му каза в прав текст днес: по-скоро на тебе и на Рашков ще повдигнем обвинение, че много ровите, отколкото на Боко Тиквата и приятелския му кръг.

 

Адв. Емил Василев

 

 

След днешното изявление на прокурватурата, че са отказали да предложат сделка на ключовия обвиняем, изтеглил в чували милиони от фалшивото строителство на магистрали, в главата ми препускат само изречения с въпросителни в края.

 

 

Извинете, но в гръмовната си каскетна кариера Гешев не беше ли специалист по сделки с обвиняеми? Не бяха ли приключили точно така над 90% от случаите, по които е работил като прокурор? Не слушахме ли записи, в които самият той изкушава със сделки обвиняеми? Как така изведнъж тази общоприета по целия свят практика за “пропяване на свидетели” се оказа престъпление?

 

 

Докога ще търпим в държавата ни една от основните правоохранителни институции да е група за мокри поръчки, която дори не се опитва да крие своите престъпни действия, а най-нагло ги размахва пред очите ни?

 

 

Колко още? Месец? Шест? Година?

Радослав Бимбалов

Коментари

More in Коментари

phpgoo0bk_800x_

АНУШКА ВЕЧЕ Е РАЗЛЯЛА ОЛИОТО

април 26, 2024
big_big_fd97e460-dfc9-4ed6-9eb8-3d4d9019a6b1

Иво Сиромахов: Ако имате познат лекар, взимайте фалшив болничен, балъците нека си работят, хахаха

април 20, 2024
960x540

България е на прага на конституционна криза. Вината за това е изцяло на правната нула Христо Иванов

април 18, 2024
hristo-grozev-768x403

Сириец разкости Христо Грозев: Човек с психични отклонения, който от малък си играе на тайни агенти, търчи и клюкари съучениците си на класната и ги обвинява в агентури

април 12, 2024
chukov

Боян Чуков: Скоро безусловната капитулация на Киев ще бъде най-обсъжданата международна тема

април 12, 2024
bb48fb65db3b4836aef941041d75e75b

Карбовски: Киро иска да бъде избран, за да може той лично да даде властта на ГЕРБ

април 5, 2024