Коментари

Умните и красивите удариха ново дъно в случая със садистичното насилие в Стара Загора

Умните и красивите удариха ново дъно в случая със садистичното насилие в Стара Загора

 

dachkov-chenro-bqla

 

 

Умните и красивите удариха ново дъно в случая със садистичното насилие в Стара Загора.

 

Понеже скандалът е плод на грешно, бих казал трагично неадекватно решение на съдийка (трагично, защото е от вродена българска липса на чувство за другия, а от там и от елементарен инстинкт за справедливост, извън личния интерес – от там и мутренското начало, което е принудено да защитава личния си свят, защото общ няма), умните и красивите започнаха да отместват въпроса към прокуратурата и МВР и да търсят от десет кладенеца вода, за да пазят съдийката, защото по принцип тяхното лоби е там.

 

 

 

Това ми се стори отвратително лицемерие. Никакви експертизи, прокурорски процедури и досъдебни процедурни грешки не извиняват решението на съда, който е пуснал този насилник на свобода. Виждал съм как без никакви доказателства държат когато се наложи хора за по две години, а други пак без никакви доказателства бяха осъдени и на доживотен затвор.

 

 

 

Искам да кажа, че съдията в България е достатъчно самостоятелен да вземе решение и благодарение на собствената си преценка. Опитът на умните и красивите да плъзнат този случай, който иначе им е вкусен за ИК към прокуратурата е отвратителен. Както и използването му за пробутване на ИК, което си е платена кампания. В България умират много повече жени и деца от автомобилни катастрофи, а в САЩ всяка година загиват стотици деца от огнестрелно оръжие в ръката на психопат.

 

 

Интересно ми е, защо умните и красивите по света и у нас не прегърнат тези каузи, заедно с останалите си за специално законодателство и медийни кампании, а бият само там където има пари от лобито от другия бряг.

 

 

Много грозно. Особено това за процедурите, които скипнаха съдийката от медиите на америка за българия. Фондацията, която наля милиони и в съдиите и в медиите през последните години.

 

Явор Дачков

Коментари

More in Коментари

maxresdefault

Коментар: Слава Богу, Хазарта е избран, ще има да папка. Вече изтрих всички албуми на “Ъпсурт”

юни 11, 2024
1134646

Какво значение има, че 147 страни, членки на ООН, вкл. България, са признали Палестина?! Цецка не го знае и не се интересува

май 29, 2024
large_ce8c1e7c542819639b31c5c9ee261eb8

Опасно близо: На 23 май Европа е била на ръба за задействане на ядрената защита на Русия

май 29, 2024
chukov

Боян Чуков: НАТО обсъжда да закрие небето над Западна Украйна. Следват ядрени удари…

май 28, 2024
treta-kolaj

СОФИЯ ПРИВЕТСТВА ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА

май 27, 2024
марко

Столтенберг бълнува за войски в Русия. Този побъркан човек е подкрепян от най-глупавия лидер в Европа Макрон. Да гласуваме срещу тях!

май 27, 2024