Коментари

Гълъбова изригна срещу Бъчварова: Мърло, дъще комунистическа, що не се откажеш от бащиното си име?

Гълъбова изригна срещу Бъчварова: Мърло, дъще комунистическа, що не се откажеш от бащиното си име?

гълъб-бъчва

 

 

Психиатърът Цветеслава Гълъбова, директор на Държавната психиатрична болница „Св. Иван Рилски“,  изгригна във Фейсбук срещу бившия вицепремиер и бивш посланик в Израел Румяна Бъчварова.

 

 

Гълъбова е бивш съпредседател на Инициативния комитет за втория мандат на президента Румен Радев а сега е част от новата коалиция „Левицата“ .

 

 

Поводът за поста й е предложението на Бъчварова да се смени името и на храма „Св. Ал. Невски,“, освен промяната на националния ни празник 3 март. 

Публикуваме поста на Цветеслава Гълъбова без редакторска намеса:

 

Мърлата Румяна Бъчварова, която е приета с връзки в СУ /зная го от нейна състудентка, която помни късното появяване в курса на дъщерята на Генчо Бъчваров – последния главен ракактор на в. Отечествен фронт/, иска смяна на националния празник????????, на имена на улици, че и на катедралата “Св. Александър Невски”.

 

 

Алоуууу, дъще комунистическа, що не се откажеш от бащиното си име? Че вестника на оф-то си е чисто комунистически. Откажи се от него, заплюй го, повърни на гроба на баща си, за да му благодариш, че и тэтрузил задника ти в държавната Волга????

 

Ах, ти, гиди нещастна псевдодемократко, да ти кажа, че аз пък не ща да се сменят имена!

Искам само едно – вас, гниди псевдодемократични, да ВИ НЯМА. Марш по островите, че ми тровите въздуха.

 

 

В последващ пост по повод зверството срещу 18-годишното момиче от Старата Загора,  Гълъбова пише още:

 

 

На вас, всички умнокресливи, дето сега ревете, ще кажа, че вие сте причината за това. Вие и вашите хора, които изнасилват политиката години наред, играейки си на депутати и министри, доведоха до ПСИХОПАТИЗАЦИЯ на обществото, до отглеждането на цяло поколение без ценности, без национално достойнство и без грам знание за корените на българите и българщината.

 

 


Вие, които се отрекохте от България, които я мразите откровено и безсрамно, даже с гордост от това мерзко чувство, вие, които възпитавахте в култ към парите и охолния живот, вие, които лишихте цяло едно поколение от самочувствието, че са наследници на горд народ с повече от 1300-годишна история.

 


ВИЕ СТЕ ВИНОВНИ! И психопатът, извършил това гнусно деяние, Е ПЛОД на политиката, провеждана години наред и насочена към унищожаването на всичко изконно българско и го заменихте с Америка за България, Отворено общество, знайни и незнайни НПО-та /защото държавата била лош стопанин и не можела да решава никакви проблеми, като се почне от управление на собственост до справянето с насилието/, вие променихте учебното съдържание и вече няма Балканджи Йово и турско робство, Вапцаров е терорист, Елин Пелин пък описвал насилието в българското семейство /справка вашият пиар „специалист“ Любомир Аламанов, разтопен от кеф обяснява как точно заради това Елин Пелин бил наречен „певецът на българското село“/.

 

 

 


ВИЕ, умнокресливи планктони, ВИЕ съсипахте ценностната система на българите, за да я замените с нищонезначещите евроатлантически ценности. Да ви кажа само, че културата на татусите и големите мускули, съчетани с празни глави, много бой и кръв дойде от любимата ви Америка, където насилието е начин на живот, където хиляди годишно загиват от психопати, избиващи ги с автомати. Масовите убийства са евроатлантическа „ценност“ ! Насилието, включително и срещу инакомислещите, задушаването на другите гледни точки, защото трябва всички и под строй да са „от правилната страна на историята“ /разбирай, че вашата е правилната, защото ви носи грантове и власт/, е основна ценност на религията, която изповядвате. А това е религията на АЛЧНОСТТА, АРОГАНТНОСТТА, О.РАЗАТА КЪМ БЪЛГАРИЯ И ВСИЧКО БЪЛГАРСКО И НЕИСТОВАТА ЖАЖДА ЗА ВЛАСТ!

 

 


Ето това сте вие и психопатът, накълцал момичето е ВАШ продукт! Той не го е направил, защото има патриотични виждания, а защото Е ПСИХОПАТ!!!

 

 


Ясна ли съм? И спрете с гнусната пропаганда, защото това дете има семейство и близки, за които това ще е травма за цял живот. Като се нахранят медиите с отвратителната история, ще я забравят и всички дружно ще продължим да копаем дъното на безнравствеността. Защото този модел на поведение ни се налага като успешен и осигуряващ охолен живот.
Това е!

Коментари

More in Коментари

maxresdefault

Коментар: Слава Богу, Хазарта е избран, ще има да папка. Вече изтрих всички албуми на “Ъпсурт”

юни 11, 2024
1134646

Какво значение има, че 147 страни, членки на ООН, вкл. България, са признали Палестина?! Цецка не го знае и не се интересува

май 29, 2024
large_ce8c1e7c542819639b31c5c9ee261eb8

Опасно близо: На 23 май Европа е била на ръба за задействане на ядрената защита на Русия

май 29, 2024
chukov

Боян Чуков: НАТО обсъжда да закрие небето над Западна Украйна. Следват ядрени удари…

май 28, 2024
treta-kolaj

СОФИЯ ПРИВЕТСТВА ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА

май 27, 2024
марко

Столтенберг бълнува за войски в Русия. Този побъркан човек е подкрепян от най-глупавия лидер в Европа Макрон. Да гласуваме срещу тях!

май 27, 2024