Коментари

Лицата им нахилени, очите им лукави, душите им черни, чорапите им розови, наглостта им безгранична, намеренията им долни!

Лицата им нахилени, очите им лукави, душите им черни, чорапите им розови, наглостта им безгранична, намеренията им долни!

На втория протест соросоидните гниди от Капитал, ПП и ДБ ще стъпчат Дебора по фугите на жълтите павета и нахилени като пачи с шарено-розовите джендъри ще викат само за Истанбулската конвенция, еднополовите бракове и повече оръжие за Украйна.

 

ик

 

 

Това са техните теми. Ако не ви харесват, те имат и други, с които да ви подлъжат. Както яхнаха и експлоатираха най-безсрамно трагедията на Дебора Михайлова и на много други момичета като нея в опустошената от тях родина.

 

 

Николай Бареков, Будна България

 

 

 

Наглостта, им е безгранична! Чувсто за самооценка и самокритичност – нула!

 

Насилник, протестиращ срещу насилието! Кого имам предвид ли? Едно Харвардско недоразумение, инсталирано от задкулисието да доунищожи България! Пред цялата държава, беше извадена част от извънбраната му авантюра. За друга, говорят, че стои в запас и ще бъде извадена в случай, че стъпи накриво и не изпълнява заръките от зайчарника. Да, не е физически насилник, но определено е психчески такъв спрямо своята законна съпруга и децата си. А психичното насилие, в много случаи, е по-силно и болезнено от физическото такова.

 

След август, идва септември!

 

 

Експлоатираха, една човешка драма!

 

На площада пред Съдебната палата в София, се бе събрало множество в подкрепа на пострадалото момиче от Стара Загора. Дотук добре, но… Но, на площада бяха и паразитите, завличащи България към дъното! Цялото политическо ръководство на ППДБ и вечно озъртащите се за власт, предали протеста от 2020г. – БабиДюкян и ХаджиGeiOFF! Вече няма какво да ме разубеди, че това бе добре планирано и още по-добре подплатено финансово, мероприятие.

 

 

 

Жалко, за хората с чисти намерения! За краткият ми престой, срещнах няколко познати, за които съм сигурен, че бяха на площада именно с такива! Каква беше целта на всичко това, ще се разбере съвсем скоро! Сигурен съм, че няма да е за добро! Нямам абсолютно никакво намерение да продължавам с темата и затова ще приключа с –

 

 

След август, идва септември!
Дали ще оставим паразитите да паразитират на наш гръб и гърба на човешкото страдание –
ЗАВИСИ ОТ САМИТЕ НАС!

 

 

Петър Недевски, Агора България

bnews.bg

Коментари

More in Коментари

maxresdefault

Коментар: Слава Богу, Хазарта е избран, ще има да папка. Вече изтрих всички албуми на “Ъпсурт”

юни 11, 2024
1134646

Какво значение има, че 147 страни, членки на ООН, вкл. България, са признали Палестина?! Цецка не го знае и не се интересува

май 29, 2024
large_ce8c1e7c542819639b31c5c9ee261eb8

Опасно близо: На 23 май Европа е била на ръба за задействане на ядрената защита на Русия

май 29, 2024
chukov

Боян Чуков: НАТО обсъжда да закрие небето над Западна Украйна. Следват ядрени удари…

май 28, 2024
treta-kolaj

СОФИЯ ПРИВЕТСТВА ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА

май 27, 2024
марко

Столтенберг бълнува за войски в Русия. Този побъркан човек е подкрепян от най-глупавия лидер в Европа Макрон. Да гласуваме срещу тях!

май 27, 2024