Коментари

На политиците трябва да се сринат и незаконно придобитите имоти, палати и сараи

На политиците трябва да се сринат и незаконно придобитите имоти, палати и сараи

 

9160edba7747263f7df69fd61e9a46b0550a11f0

 

 

 

СОФИЯ – европейска столица на Корупцията!

Да си дойдем на думата.

 

 

 

 

 

Никакви инициативи и кампании не могат да скрият истината, кочината си остава кочина. Българското европредседателство показа и доказа това. Половин година след това, България си остава най-бедната и корумпирана държава в Европа, а ДжиПиГейт, ДДСгейт и КръстникГейт дигнаха летвата на корупцията на ново, невиждано до сега ниво.

 

 

 

 

 

Нашите политици се опитват да прикрият срамотиите български, като веят европейски знамена и повтарят празни лозунги, целуват се и се прегръщат с еврочиновници и пияндурници, а те си затварят очите, защото куфарчетата с милионите на дебелите стигат и до Брюксел.

 

 

 

 

 

Вместо да внасяме демокрация и ценности от Европа, ние изнасяме корупция и свинщина. Никакъв „парфюм“ не може да прикрие вонята на корупция, простащина, наглост и мизерия. Юнкер и Борисов може да ни убеждават колко добре си живеем, но родителите на детето, което умря, защото не доживя трансплантация знаят най-добре. Ченгето Каракачанов заяви в национален ефир „циганите станаха много нагли и търпението на българите се изчерпа“.

 

 

 

 

Няма по-голяма наглост от това, долни ченгета да говорят за наглост!

 

 

 

 

БОЕЦ казваме: „Политиците ни станаха много нагли и българите трябва да изчерпат търпението си“. Трябва да се срине до основи цялата им престъпна власт, включителни и незаконно придобитите им имоти, палати и сараи. Наглите и крадливи политици са проблема на държавата ни, а не циганите. Циганската престъпност е следствие от наглостта и поквареността на нашите управници. За лумпенизираното народонаселение е по лесно да псува циганите вместо да се пребори с истинското зло. Истината е, че когато живеем в кочина, самите ние се превръщаме в прасета, а баш-свинчугите са господари на цялата държава.

 

 

 

 

 

БОЕЦ ще изпратим официални писма до Съвета на Европа, ЕК и Европарламента с предложение да бъде учредена нова категория – „Европейска столица на Корупцията“ и София първа да бъде удостоена с тази „чест“. Просто защото е истина. И пред Министерски съвет, парламента и президентството да бъде издигнат 75 метров паметник на жервтите на Корупцията и свинете в България, за 75 години управление на комунсти, ченгета, мутри и мафиоти. И на всеки циганско коптор да бъде пооставена лъскава табелка – „паметник на Корупцията“, защото свинете изядоха милиардите за интеграция и превърнаха и тях в това, което са. И във всеки град с „воден цикъл“, в който са похарчени стотици милиони европейски пари да бъде поставен знак – „Тук смърди на кенеф защото мафията така усвоява“. И да каним туристите да снимат и да душат, защото в България и парите явно миришат. На л@йна, на прецъфтели гербери и на смърт.

 

 

 

 

 

 

Ще го направим защото е истина, а ако тя не ви харесва не я крийте и не се крийте зад псевдопатриотични глупости, а се борете срещу мафията, която ни убива, краде и превръща държавата ни в кочина.

 

 

 

Лидерът на БОЕЦ Георги Борисов Георгиев, Фейсбук

Коментари

More in Коментари

maxresdefault

Коментар: Слава Богу, Хазарта е избран, ще има да папка. Вече изтрих всички албуми на “Ъпсурт”

юни 11, 2024
1134646

Какво значение има, че 147 страни, членки на ООН, вкл. България, са признали Палестина?! Цецка не го знае и не се интересува

май 29, 2024
large_ce8c1e7c542819639b31c5c9ee261eb8

Опасно близо: На 23 май Европа е била на ръба за задействане на ядрената защита на Русия

май 29, 2024
chukov

Боян Чуков: НАТО обсъжда да закрие небето над Западна Украйна. Следват ядрени удари…

май 28, 2024
treta-kolaj

СОФИЯ ПРИВЕТСТВА ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА

май 27, 2024
марко

Столтенберг бълнува за войски в Русия. Този побъркан човек е подкрепян от най-глупавия лидер в Европа Макрон. Да гласуваме срещу тях!

май 27, 2024