Личности

Макар и закъсняло… Горбачов с опустошителна критика към НАТО: Алиансът иска война!

Макар и закъсняло… Горбачов с опустошителна критика към НАТО: Алиансът иска война!

Както се казва, по-добре късно, отколкото никога! Някои взеха да проглеждат на стари години…

epa05187479 Former Soviet leader Mikhail Gorbachev speaks during the presentation of a new book titled 'Gorbachev in life', published by the Gorbachev Fund in Moscow, Russia, 29 February 2016.  EPA/SERGEI ILNITSKY

Бившият президент на СССР Михаил Горбачов заяви, че решенията на срещата на НАТО във Варшава свидетелства за това, че алиансът прави крачка от „студената война” към реална такава, пише Интерфакс. „НАТО от „студента война” започна подготовката за преминаване към гореща”, заяви Горбачов. Той отбеляза, че „цялата риторика във Варшава просто е пропита едва ли не от стремежи да се обяви война на Русия. Те говорят само за защита, но на практика се подготвят за настъпателни действия”.

Горбачов добави, че „членовете на НАТО се държат така, сякаш не се страхуват от нищо, и това е много подозрително, така те се опитват да вкарат нас, а и целия свят, в още по-голямо противопоставяне”.

Той също отбеляза, че международната общност трябва да предотврати подготовката за войната.
КОМЕНТАРИТЕ ОТ ФОРУМА ЕДНО КЪМ ЕДНО:

Този простак на стари години взе да проглежда! Корумпиран нещастен човечец, които за пари предаде идея! Ненапразно в страните от бившия соцблок е най-мразен 🙂 🙂 Споко бе Горби! Путин не прилича на теб или Елцин

НАТО трябва да изнесе ДЕЙНОСТТА си от Европа, а САЩ военните си бази и обекти, някои от които са от времето на Втората Световна Война!
Военният СЪЮЗ НАТО, трябва да ОСВОБОДИ ЕВРОПА! Европейските НАРОДИ, трябва да изразят ЯСНО ЖЕЛАНИЕТО си, че са ПРОТИВ ВОЙНИТЕ и ВОЕННИТЕ СЪЮЗИ, които повече ПРОТИВОПОСТАВЯТ ДЪРЖАВИТЕ, повишават НАПРЕЖЕНИЕТО и създават военни КОНФЛИКТИ, отколкото с военна сила да ги решават ! ПРИМЕР : Военните съюзи сключени преди Първата и Втората Световни Войни, НЕ САМО, ЧЕ не са ПРЕДОТВРАТИЛИ войните, но и са ДОПРИНЕСЛИ за тяхното СЛУЧВАНЕ!

Дядка върви скочи от някой мост – защото ти си виновен за всичко това.

Фронтът на Третата световна война се измества в Източна Европа, която, в случай на открити военни действия, ще бъде унищожена напълно. Това е и целта на САЩ и НАТО.
В момента активирането е в Полша – на север, и на юг – в Румъния, България и Турция.
САЩ и НАТО наводняват Балтийско и Черно море с нови бази и кораби, укрепват фронта на сушата по линията Прибалтика. Продължава и ядрената ескалация от САЩ към Европа с прехвърлянето на най-напредналите американски атакуващи F-22 Raptor.Едновременно западните медии настойчиво транслират идеята, че Русия е агресор, който застрашава световния мир. Напоследък за всичко е виновен лично Путин.На този фон Балканите отново са превръщани в барутния погреб на Европа, защото се сбъдва мечтата на англо-саксонско-ционистката геополитика да воюват срещу Русия със славянските държави и православието…!!!

Блиц

http://www.blitz.bg/news/article/427092

More in Личности

Тъкър-Карлсън

Тъкър Карлсън от Москва: Тук всичко е много добре

февруари 5, 2024
1010x570

Путин ще се кандидатира за нов мандат като президент на Русия

декември 8, 2023
1010x570 (1)

Путин е номиниран за личност на годината от американското сп. „Тайм“

декември 5, 2023
big_Donald_Trump

Тръмп: Може да избягам при Путин в Русия, да си живеем в дворец със златен купол

август 22, 2023
c6f392104cabd7385808cd4c1b4c2f8d

Саркози разтърси света с коментар за Крим, Путин и войната, в Киев и Париж кипнаха!

август 17, 2023
берлускони-

Почина Силвио Берлускони (СНИМКИ)

юни 12, 2023