Анализи

Тайният коз на Тръмп, с който спечели – страхът на американците от ядрена война с Русия!

Тайният коз на Тръмп, с който спечели – страхът на американците от ядрена война с Русия!

trump-putin-clinton

Доналд Тръмп и неговият екип спечелиха президентските избори в САЩ заради страха на американците от ядрена война с Русия. Те направиха този въпрос един от централните в своята предизборна риторика. Съдейки по реакциите на американците в социалните мрежи, този проблем е изиграл едва ли не решаваща роля за неговата победа, твърдят местни медии.

Темата за подобряването на отношенията с Русия и Владимир Путин, влошени при Барак Обама, присъстваше в изявленията на Доналд Тръмп още от първите дни на кампанията. Кандидатът за президент многократно заявяваше, че ще търси диалог с руския лидер, че не планира задълбочаване на конфронтацията с Москва и дори е готов да обсъди въпроса за признаването на Крим за руски и т.н.

Привържениците на американския милиардер активно разпространяваха в социалните мрежи съобщения за това, че народът на САЩ е изправен пред решаващ избор – унищожителна война с Русия при победа на Хилари Клинтън или мир след идването на власт на Доналд Тръмп.

Ето само няколко популярни кратки съобщения в Туитър, харесвани и препращани десетки хиляди пъти, които показват ясно за какво става въпрос:

„Виждайки реакцията на Русия, вече съм на 100% убеден, че Тръмп беше по-добрият избор от Клинтън, която открито искаше война с Путин“ — Will@WillMcHoebag.

„Ако Тръмп дойде на власт, ще ни стане по-леко: няма да има война с Русия, няма да има политика на „отворени врати“ спрямо джихадистите и няма да остане и след от „Ислямска държава“ — Richard Oberlander.

„Ако не гласуваш за Тръмп, после не се оплаквай, когато се окажем в състояние на война с Русия, когато започнат да призовават в армията жени, а бежанците завземат кварталите ни“ – Briannа.

„Ако искате вашите дъщери да бъдат в домовете си живи и здрави, изберете Тръмп. Ако искате дъщерите ви да бъдат пратени на война с Русия, изберете Хилари“ – — Kieran@altWESTERN.

„На нас ни е необходим Тръмп. Хилари означава намаляване на заплатите заради имигрантите, това е загуба на работни места заради съглашенията за свободна търговия и ядрена война с Русия. Гласувайте за Тръмп“ — Blacks 4 Trump.

„Спешно: НАТО предислоцира 300 000 военни, готверки се за война против Русия! ЗАЩО??? Това са ХИЛАРИ и Глобалистите в действие“ — A New America@PatriotByGod.

Епицентър

http://epicenter.bg/article/Tayniyat-koz-na-Tramp–strahat-na-amerikantsite-ot-yadrena-voyna-s-Rusiya-/114319/7/0

Анализи

More in Анализи

phpzbdpk7_559x345

Politico: Срам за германските военни! Кремъл ликува, след като унизи Берлин с теча за “Таурус“ и Кримския мост

март 4, 2024
1010x570

„Нюзуик“: Русия победи Запада във войната на санкции. Руската икономика расте с бързи темпове

януари 20, 2024
пса

Руски коментар: Братушките се продадоха на врага. Да благодарим на българите, че ни избавиха от историческите митове. Похарчихме доста кръв и пари заради тях

януари 16, 2024
nyu-york-taims-rusiia-si-vrashta-690

„Ню Йорк таймс“: Ситуацията на фронта се обръща в полза на Русия

декември 23, 2023
путинbig_6957

The Telegraph: Русия е близо до съкрушителна победа. Основите на Европа са разклатени

декември 14, 2023
768x432

Gazeta Wyborcza: Москва триумфира. Западът ще претърпи тежко фиаско заедно с Украйна

ноември 25, 2023