Личности

Цирк в Москва! Порно актриса, тв водещи, чернокож и Навални ще се борят за стола на Путин догодина!

Цирк в Москва! Порно актриса, тв водещи, чернокож и Навални ще се борят за стола на Путин догодина!

epa05548158 Russian President Vladimir Putin speaks during a reception for the Russian Paralympic national team at the Kremlin in Moscow, Russia, 19 September 2016. Athletes from the Russian Paralympic Team were banned from participating in the Rio 2016 Paralympic Games in Brazil. EPA/YURI KOCHETKOV

 

Руската порнозвезда Елена Беркова стана 3-ата жена, която обяви, че ще се бори за поста на Владимир Путин на президентските избори през 2018 г., съобщи ТАСС.

 

По-рано стана ясно, че в Кремъл искат да влязат тв водещите Ксения Собчак и Екатерина Гордон. Още една светска лъвица – водещата на програми за възрастни Анфиса Чехова, изяви желание да се бори за президентското кресло. Тя обеща да се кандидатира за Кремъл, ако нейна публикация в социална мрежа събере 200 хиляди харесвания.

Чернокожият Самсон Шоладеми също обяви намерението си да се кандидатира за президент на Русия. Шоладеми е с майка рускиня и баща нигериец.

 

 

Владимир Путин се очаква да се кандидатира за пореден мандат и да спечели без проблеми, но още не е обявил плановете си. Опозицията смята, че целта на Кремъл е да пусне много кандидати, които да разводнят вота.

 

 

Опозиционерът Алексей Навални също иска да се бори с Путин, но съдебна присъда от юни за финансови злоупотреби засега не му дава право да се яви на изборите.

 

 

Същевременно порноактрисата Елена Беркова, която е от град Мурманск, пусна видео по бельо в инстаграм, в което обявява предизборните си намерения. 32-годишната брюнетка обещава да въведе смъртно наказание за секстормоз, защото била притискана много пъти от хора като продуцента Харви Уейнстийн.

 

 

Порнозвездата също така каза, че ще направи почти невъзможно мъжете да се развеждат. Тя иска да бъде въведено сексуално образование в училищата и полагане на сексуален изпит в края на годината. Въпреки че се облича провокативно, кандидатката се закани да забрани поли, по-къси от 40 см. Беркова има 2 деца и е бивша кандидатка за кмет на Сочи.

/24 часа

Личности

More in Личности

Тъкър-Карлсън

Тъкър Карлсън от Москва: Тук всичко е много добре

февруари 5, 2024
1010x570

Путин ще се кандидатира за нов мандат като президент на Русия

декември 8, 2023
1010x570 (1)

Путин е номиниран за личност на годината от американското сп. „Тайм“

декември 5, 2023
big_Donald_Trump

Тръмп: Може да избягам при Путин в Русия, да си живеем в дворец със златен купол

август 22, 2023
c6f392104cabd7385808cd4c1b4c2f8d

Саркози разтърси света с коментар за Крим, Путин и войната, в Киев и Париж кипнаха!

август 17, 2023
берлускони-

Почина Силвио Берлускони (СНИМКИ)

юни 12, 2023