Коментари

Кирил Добрев: Предлагам всички снегорини да се съберат в София и да стачкуват срещу БСП

Кирил Добрев: Предлагам всички снегорини да се съберат в София и да стачкуват срещу БСП

 

кирил83294-560x315-trim(0,0,600,450)

 

Депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова пусна в неделя пост във фейсбук заради липсващото снегопочистване и два часа по-късно го свали.

Това разказа на извънредна пресконференция на „Позитано“ 20 зам.-председателят на БСП Кирил Добрев.

 

 

 

 

 

 

 

„Тежката артилерия на ГЕРБ, жената фурия написа: „Три часа от Благоевград до София! АПИ, кой почиства тая магистрала? Искам имена! Писна ми Борисов и ГЕРБ да са виновни за всичко“, цитира Добрев.

 

 

 

 

 

 

 

„Трябва да имаш смелостта да задаваш въпроси и смелостта да получаваш отговори за тях“, коментира той по повод свалянето на поста.

И посочи, че тези, които строят пътищата, те и ги и почистват.

 

 

 

 

 

„Г-жо Атанасова, те са същите, на които дадохте 1 милиард и 300 милиона, за да си приберат техниката. Не питайте кой чисти, а питайте как са проведени търговете. Защото, ако те бяха проведени както трябва, и пътищата щяха да са качествени, и почистването нямаше да е на това ниво“, продължи зам.-председателят на БСП.

 

 

 

 

 

 

Предлагам всички снегорини  да се съберат в София и да стачкуват срещу БСП, предложи на шега той. Миналата седмица, на 12 декември, от Камарата на строителите в България проведоха протестно шествие. Поводът за демонстрацията бе, че строителните фирми се чувствали използвани от опозицията за политически цели. Разпространявали се недоказани твърдения за корупция в строителството.

 

 

 

 

 

 

Поводът за пресконференцията на червените бе да разкажат как се живее в едно българско село. Селото е Галиче, а разказвачът – неуспелият кандидат за кмет от БСП Тошинов. Сутринта той изминал стокилометровото разстояние до столицата за пет часа. И този факт даде нова посока на пресконференцията – снегопочистването.

 

 

 

 

 

„Миналата седмица България направи своя принос в организираното политическо движение. Група от фирми, които управляват ресурс от близо десет милиарда европейски средства стачкуваха срещу опозицията. Бяха извадили работници и тежка техника, докато босовете на фирмите бяха приемани на всички нива в държавата.

 

 

 

Протестираха срещу това, че едва ли не опозицията плюе по бранша и сме ги наричали корумпирани. Нищо не са разбрали! Ние сме недоволни от начина и от системата, която управлява европейските средства. Ние не сме недоволни от работниците, от инженерите, които вършат своята работа.

 

 

 

 

Недоволни сме от начина, по който се възлагат поръчките, от начина, по който се изпълняват и от начина, по който се приемат накрая – дали са качествени или не“, каза в началото на пресконференцията Кирил Добрев.

 

 

Източник: „Епицентър“

Коментари

More in Коментари

phpgoo0bk_800x_

АНУШКА ВЕЧЕ Е РАЗЛЯЛА ОЛИОТО

април 26, 2024
big_big_fd97e460-dfc9-4ed6-9eb8-3d4d9019a6b1

Иво Сиромахов: Ако имате познат лекар, взимайте фалшив болничен, балъците нека си работят, хахаха

април 20, 2024
960x540

България е на прага на конституционна криза. Вината за това е изцяло на правната нула Христо Иванов

април 18, 2024
hristo-grozev-768x403

Сириец разкости Христо Грозев: Човек с психични отклонения, който от малък си играе на тайни агенти, търчи и клюкари съучениците си на класната и ги обвинява в агентури

април 12, 2024
chukov

Боян Чуков: Скоро безусловната капитулация на Киев ще бъде най-обсъжданата международна тема

април 12, 2024
bb48fb65db3b4836aef941041d75e75b

Карбовски: Киро иска да бъде избран, за да може той лично да даде властта на ГЕРБ

април 5, 2024