Личности

Байдън бесен: Путин стана идол в САЩ

Байдън бесен: Путин стана идол в САЩ

 

11c8085c9b0dd3f9a8201c45e6136fd8

 

 

Продължаващата цензура, която Демократическата партия води в САЩ, доведе до доста парадоксален резултат. Както всички нормални хора, американците започнаха търсят алтернативна гледна точка за случващото се, пише РИА Новости.

 

 

 

Ето какво още се посочва в материала:

Информационното поле обаче буквално изгоря под краката им. Социалните мрежи и търсачките изчистиха „грешните“ и „конспиративни“ мнения. За миг изчезнаха цели групи от съмишленици, коментарите бяха безмилостно изтрити.

 

 

 

В либералните и демократични издания секцията „Коментари“ е затворена отдавна. Демокрацията не е за тях.

 

 

 

Е, бягайки от безпощадната толерантност, американската общественост стигна до защитена зона, където царуваха свободата на словото и здравият разум.

 

 

Цитатите от речи, укази и решения на президента на Русия започнаха да се радват на особен успех. Те се обсъждат пристрастно и с интерес и не е изненадващо: Владимир Путин днес е единственият световен лидер, от когото американците могат да чуят истината за състоянието на нещата в САЩ.

 

 

Не, това изобщо не означава, че американците изпълняват общите „препоръки“. Те или се карат, или хвалят руския президент. Те обаче постоянно, с болезнена упоритост, го сравняват със своите лидери и състоянието на нещата в Русия със ситуацията в Америка.

 

 

 

 

Как Владимир Путин стана суперзвездата на информационното поле? От една страна, тоталното разочарование на американците от управляващия режим. Контрастът между дейността на Путин и бавното управление на Байдън и неговото „Политбюро“ е твърде голям.

 

 

 

От друга страна, има копнеж за спасител, който ще дойде и ще измъкне американците от онази … хм … бездна, където се намират днес. Засега Тръмп направи пауза в ролята на спасител и паузата се бави. Обществеността естествено премина към Путин.

 

 

Основното е, че руският президент за американците е единственият канал за комуникация с реалността. Всемогъществото му изигра жестока шега на американската пропаганда. От нея няма толкова много място, че тя налага монотонно политически коректния си дневен ред, че започва да се възприема просто като информационен шум. Целият този либерален мишелов се слуша с половин ухо, точно както в Съветския съюз слушаха ритуални предавания от партийните конгреси.

 

 

 

Стотици милиони хора по света активно подкрепят Путин и Русия, която той изгражда. Дори Съветският съюз не можа да постигне такава искрена безкористна подкрепа, въпреки несравнимите си ресурси.

 

 

 

Нещо повече, това не е официалната подкрепа на комунисти, близки по дух, партийни другари, както навремето. Не, това е просто спонтанно осъзнаване от широките народни маси, че в нашето бурно време Русия наистина има късмета да има лидер.

 

 

И тази държава се превръща в модел, който човек иска да подражава – тя взема от световната практика всичко, което й подхожда, отхвърля онова, което не отговаря на националния манталитет и уверено огъва своята линия, пренебрегвайки всякакви опити на световните власти да се намесват в нейните дела.

 

Лупа бг

Личности

More in Личности

Тъкър-Карлсън

Тъкър Карлсън от Москва: Тук всичко е много добре

февруари 5, 2024
1010x570

Путин ще се кандидатира за нов мандат като президент на Русия

декември 8, 2023
1010x570 (1)

Путин е номиниран за личност на годината от американското сп. „Тайм“

декември 5, 2023
big_Donald_Trump

Тръмп: Може да избягам при Путин в Русия, да си живеем в дворец със златен купол

август 22, 2023
c6f392104cabd7385808cd4c1b4c2f8d

Саркози разтърси света с коментар за Крим, Путин и войната, в Киев и Париж кипнаха!

август 17, 2023
берлускони-

Почина Силвио Берлускони (СНИМКИ)

юни 12, 2023