ОБЩЕСТВО

5-звездно скубане в Банско. Цените ли? Вижте ги! СНИМКА

5-звездно скубане в Банско. Цените ли? Вижте ги! СНИМКА

 

5-zvezdno-skubane-bansko-tsenite-li-397

 

 

Плануваната почивка на българин не мина така гладко, както вероятно я е планирал. Вместо приятния спомен от лукса на петзвездно обслужване в красивия град Банско, той остава разочарован. Какви са причините? Преживяванията си Димитър Валентинов сподели в социалната мрежа Facebook.

 

 

 

Срещу крупната сума от „близо 1000 лева за две нощувки“ на него и семейството му, господинът открива доста липсващи елементи от обслужването в хотела, които за него би трябвало да са част от заплатената цена.

 

 

По време на включената в пакета вечеря, изненадващо се оказва, че напитки не са осигурени. За две малки минерални води заплаща 11 лева. Въпреки „златната“ цена според него обслужването не е на необходимата висота.

 

 

Ето какво пише самият потърпевш:

 

 

 

„Запазих среден клас стая за двама възрастни и едно дете, с включена закуска и вечеря в Кемпинск. 5-звезден хотел, гр. Банско цената 5-звездна около 1000 лв. за 2 нощувки. При пристигане, няма соли за вана, няма допълнителна завивка за детето, няма четки и паста за зъби, няма пантофки за малкия, паркинга е открит (поляна) 10 лв. на вечер и на капак на вечеря ми казаха, че напитки не сервират и трябва да се заплатят. За което бяхме таксувани 11 лв. за 2 мин. води 330 мл Банкя. При носене на водата сервитьора дори не я наля в чаша, на басейна не предлагат макарони, ръкавели, пояси за децата трябва да си ги закупиш. Къде е 5-звездното обслужване, се питам аз.

 

 

 

 

 

 

Мнението на мъжа провокира дискусия в мрежата. За някои виновен е самият той – оставил е да бъде подведен. Други набеждават туристическия бранш в недобросъвестност и подкрепят неговото недоволство. Трети смятат поведението му за капризност.

 

 

 

Мария Тодорова коментира: „Красота. Имал дал. То това е като оная приказка за дупката на геврека – колкото е по-голяма дупката, повече си на далавера.

 

 

Цанко Ботев пише: „Човекът го публикува не толкова като оплакване, а като предупреждение за всички, които биха могли да попаднат в същата ситуация! Спрете с подигравките! Букираш, плащаш онлайн и като отидеш на място неприятната изненада те очаква! Да вдигаш скандал, нищо не променя, всички знаем, че в България никой няма да ти върне парите само защото си повярвал на лъжите им!

 

 

 

Таня Аспарухова заключава: „Еййййй, човекът в чудо се видя, че сподели разочарованието си!!! Чисто по български!“

„5-звездна е цената явно“, с ирония коментира Стоян Динев.

 

Глас бг

glas.bg

ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

445220310_7986523271400555_6208818991686581076_n

Военният Запрянов козирува на форум на НАТО в София: Кремъл има намерение директно да повлияе на изборите

май 25, 2024
turski-potok

По заповед на САЩ служебният кабинет подготвя спиране на доставките на газ от „Турски поток“ през България

май 25, 2024
kashta-talev

Вандалщина! Събориха къщата на писателя Димитър Талев в Прилеп, описана и в „Железния светилник“

май 24, 2024
1010x570

Митрофанова: Скъпи приятели, поздравявам ви с нашия общ празник – Денят на славянската писменост и култура

май 24, 2024
радев-силяновска

Силяновска искала да говори с Радев във Ватикана, той я кани в София

май 23, 2024
voda-sofiia-voda-pronikna-dvizhesht-se-742

Бурята в София: Вода проникна и заля пода на движещ се автобус / СНИМКИ

май 22, 2024