Политика

Руският депутат Валуев: Нима предпочитате скъп газ от ЕС? Или да нямате производство? (видео)

Руският депутат Валуев: Нима предпочитате скъп газ от ЕС? Или да нямате производство? (видео)

www.bta.bg

“Нима предпочитате  скъп газ  от ЕС вместо евтин такъв?! Или пък искате българите да продължават да бягат навън?! Или не искате българско производство?!“ – така с риторични контравъпроси депутатът от Държавната Дума на Русия и представител на управляващата партия Николай Валуев отговори на водещата Мария Цънцарова, която го запита какво мисли за твърденията, че Атака прокарва руски интереси в България.

Валуев, който е и двукратен шампион по бокс, даде интервю за Би ти ви и за няколко други телевизии. Той беше вчера в София, по покана на ПП „Атака“, по случай националния празник на България, както и гост на братята Кубрат и Тервел Пулеви.

Въпросите на Мария Цънцарова бяха повече от скандални. Тя попита Николай Валуев какво мисли за новосъздадената комисия за разследване на намеса на чужди държави във вътрешната ни политика. Световният шампион отговори, че е добре да се търси истината, но тя да е обективна. „Хората, които разследват трябва да искат да открият истината, а не да създават измислени факти“- допълни Валуев.

Цънцарова попита боксьора какво мисли и за агресията извън ринга. „Философията на спорта забранява да използваме сила и един истински богат духовно човек никога не бил използвал уменията си на улицата, освен ако това не застрашава неговия живот или този на негови близки“- каза Валуев.

Журналистката на БТВ попита руснакът и дали знае, че неговият домакин Волен Сидеров е с висящи дела точно заради хулигански прояви. Валуев отговори, че е наясно и е сигурен, че Сидеров ще докаже своята невинност. Той беше категоричен, че и срещу него е имало подобни разследвания, но е доказал своята невинност, както ще се случи и със Сидеров.

„Тепърва ще има още много подобни атаки срещу Волен, тъй като това се случва с хората, които тръгват срещу системата“- заяви Валуев.

източник: http://pozitivninovini.com

Политика

More in Политика

румен

Радев: Всички държави-членки на НАТО по един или друг начин са въвлечени във войната. В ход е ескалация

май 27, 2024
столт

Столтенберг от София: НАТО няма да участва във войната в Украйна, войски няма да пращаме

май 27, 2024
глава

Главчев ще разговаря на 4 очи с шефа на НАТО Столтенберг, военният Запрянов обяви България за „щит срещу руската заплаха“

май 26, 2024
грозев

Преследваният от шпиони на Кремъл Христо Грозев оплю Русия пред форума на НАТО, а проксита и агенти дебнат навсякъде

май 26, 2024
445220310_7986523271400555_6208818991686581076_n

Военният Запрянов козирува на форум на НАТО в София: Кремъл има намерение директно да повлияе на изборите

май 25, 2024
turski-potok

По заповед на САЩ служебният кабинет подготвя спиране на доставките на газ от „Турски поток“ през България

май 25, 2024